AnnonceLuk annonce
Mit liv som Ulf

14-10-2019

Ulf Pilgaard besøger Løve Forsamlingshus tirsdag den 5. november, hvor han fortæller om sit liv.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 5. november er der foredrag med Ulf Pilgaard i Løve Forsamlingshus. ”Mit liv som Ulf” er et foredrag med Ulf Pilgaard - hvor mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen. Løve Forsamlingshus og projekt Liv I Forsamlingshusene har inviteret Ulf Pilgaard til at komme og fortælle om sit lange og spændende liv. 

Ulf Pilgaard fortæller nu, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin karriere. Tag med Ulf Pilgaard på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene, og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Ønsker man at deltage i arrangementet tirsdag den 5. november, skal man være hurtig og få sikret sig en billet. Dørene åbnes kl. 18.30, og kl. 19 går Ulf Pilgaard på scenen med sit populære foredrag "Mit Liv som Ulf". 

Billetter købes elektronisk enten via www.kalundborglif.dk eller via http://loeve-forsamlingshus.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0