AnnonceLuk annonce
Mistænkes for at være spirituspåvirket

10-10-2019

Der skete store skader på begge biler i forbindelse med færdselsuhedlet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 44-årig mand mistænkes for at have været påvirket af spiritus, da han onsdag eftermiddag var skyld i et voldsomt færdselsuheld i krydset Nykøbingvej – Kragerupgårdsvej – Rugskovvej, ud for Kragerup Gods.

En 44-årig mand fra Værløse, blev onsdag eftermiddag påkørt i sin personbil, da han kørte ad Kragerupgårdsvej mod øst og videre frem over stoplinjen ud på Nykøbingvej. Den var en 42-årig mand fra Fårevejle St, som var kørende på Nykøbingvej, der ramte den 44-åriges bil.

Den 44-årige var sluppet med diverse knubs, medens den 42-årige blev bragt til skadestuen i Slagelse til behandling for diverse indre kvæstelser og knoglebrud.

Politiet mistænker den 44-årige for at have været påvirket af spiritus under kørslen, så en blodprøve blev udtaget af ham til nærmere undersøgelse for alkohol. Begge parter kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen er færdigefterforsket.

Politi, ambulancer og brandvæsen med frigørelsesværktøj, blev sendt til uheldsstedet, lige som politiet tilkaldte en bilinspektør.

Begge biler blev totalskadet i forbindelse med uheldet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0