AnnonceLuk annonce
Mistænkelig adfærd afslørede efterlyst mand

15-01-2021

Af Jens Nielsen

22-årig mands mistænkelige adfærd førte til en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Manden var ligeledes efterlyst af politiet.

Torsdag eftermiddag fik politiet en henvendelse fra en borger, der havde set en mand kravle ind ad et vindue til en lejlighed i Kordilgade i stedet for at bruge den normale adgangsvej.

En patrulje kørte til stedet og kunne fra det åbenstående vindue lugte noget, der mindede om hash. Politiet valgte dog den normale adgangsvej til lejligheden, men nåede ikke helt indenfor, idet en mand i det samme forlod stedet med flere plader hash i hånden.

Der var tale om en 22-årig mand fra Dianalund, som straks blev anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Hashpladerne blev kontrolvejet til 239 gram og efterfølgende beslaglagt som bevis.

Efter endt afhøring til mistanke om besiddelse af hashen med henblik på videredistribution forblev den 22-årige i politiets varetægt, idet han også var efterlyst af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi som udeblevet fra et retsmøde i fogedretten.

Han blev derfor transporteret til fogedretten og løsladt herfra efter endt retsmøde, men han kan nu også forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen om hashbesiddelsen skal afgøres. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0