AnnonceLuk annonce
Mirakel middel demonstreres i Skoringen

30-11-2016

Michael og Anne Jørgensen, indehaver af Skoringen, inviterer kunderne til to demodage. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I to dage, torsdag og fredag, får Skoringen i Kordilgade besøg af Tip-Top Læderbalsam som vil demonstrere det unikke produkt.

Vinter er også lig med regn, slud og sne, bestemt ikke den bedste kombination sammen med sko og støvler, derfor findes der en række af plejemidler som forlænger levetiden på fodtøjet.

Hos Skoringen i Kordilgade er der kommet et helt nyt produkt på hylderne, Tip-Top læderbalsam, et 100% naturprodukt som består af kokosfedt, lanolin og bivoks.

Torsdag d.1. dec. & fredag den 2. dec. besøger en repræsentant fra Tip-Top læderbalsam Skoringen i hele butikkens åbningstid, for at demonstrere produktet.

Tip-Top læderbalsam er et unikt produkt, som plejer og beskytter alt glat læder og skind. Absorberes hurtigt og fedter ikke. Plejer, beskytter, og forlænger læderets levetid. Let at bruge, meget drøjt, lugtfri.
Aktiverer læderets farve. Gør læderet blødt og smidigt. Forlænger læderets levetid. Imprægnerer mod vand. beskytter mod "saltrande".

Anvendes på tøj, sko, sadler, seletøj, oilskindsjakker, lædermøbler, læderindtræk i biler, vinyl, plastic, marmor, skiffer, ubehandlet træ, linoleum mm.
Faktisk er produktet også effektivt som potevoks til hundepoter mod vand, salt og sne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0