AnnonceLuk annonce
Minister besøgte Sct. Olaiparken

24-11-2020

Richard Poulsen, formand for Kalundborg Almennyttige Boligselskab, fremviste bl.a. det nye aktivitetshus i Sct. Olaiparken for boligministeren. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Boligminister Kaare Dybvad besøgte tirsdag eftermiddag Sct. Olaiparken i Kalundborg, efter flere beboere havde skrevet til ham, om, hvorfor alvorlige sager i Kalundborg ikke bliver taget alvorligt.

Borgmester Martin Damm, formand for Kalundborg Almennyttige Boligselskab Richard Poulsen, formand for FOB i Kalundborg Henrik Andersen og direktør for DAB Ole Jacobsen, tog imod boligminister Kaare Dybvad tirsdag eftermiddag i Sct. Olaiparken.

Hverken borgmester eller boligforeningsformand kendte egentligt til dagsordenen for dagens ministerbesøg, men selv sagde Kaare Dybvad,

”Flere beboere har skrevet til mig med spørgsmålet, hvorfor er der ingen der tager det alvorligt når der bliver skudt og der er andre alvorlige sager i Kalundborg, så derfor synes jeg det var oplagt, nu jeg er den minister som er valgt i Vestsjælland at kikke forbi, især som boligminister, som har ansvaret for de boligområder, som tit har noget at gøre med de problemer som opstår, så få en fornemmelse af, hvad gør man for at sikre tryghed for det store flertal af beboere, og hvordan sikrer vi, at den lovgivning vi er ved at lave i øjeblikket, kan få folk hurtigere ud hvis de begår grov kriminalitet.”

Selv om langt de fleste alvorlige hændelser med skyderi og knivstikkeri i Kalundborg de sidste par år ikke er sket i Sct. Olaiparken, men andre steder i byen, så mener ministeren, at der kan være en sammenhæng.

”Der er ingen som siger at folk som bor her begår de grove sager, men det er tit der er en forbindelse mellem de ting som foregår og så den her type boligområder her,” sagde Kaare Dybvad.

Boligministeren blev vist rundt i området og fik bl.a. fremvist det nye aktivitetshus, Al-Huset, som endnu ikke er indviet.

”Vi vidste egentligt ikke hvorfor han kom, men vi kikkede på området, og jeg har et indtryk af, at han var positiv over vores projekt i Sct. Olaiparken, og vi havde en god dialog,” sagde Richard Poulsen, formand for Kalundborg Almennyttige Boligselskab efter mødet med boligministeren.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0