AnnonceLuk annonce
Minimesse hos Urhøj

28-08-2018

Tom Johansen og medarbejderne hos Urhøj er klar til at vise en lang række af energiløsninger frem. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Åbent hus hos VVS-installatør og energirådgiver Urhøj på Agertoften i Gørlev, nu på lørdag

Nu på lørdag, den 1. september mellem kl. 11 og 15, byder Tom Johansen og medarbejderne hos Urhøj igen indenfor til Åbent Hus på Agertoften i Gørlev

Det er fjerde år i træk at virksomheden inviterer, såvel nuværende som kommende kunder til en minimesse, hvor en lang række af leverandører og samarbejdspartnere møder op med ekspertise og rådgivning.

Arrangementet plejer at være velbesøgt, de seneste år har omkring 500 kikket forbi hver gang.

Til åbent hus-arrangementet vil der være mulighed for at se en række forskellige varmeløsninger, lige fra pillefyr, jordvarme og luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg.

”Vi har varmeløsninger til ethvert behov som vi gerne vil vise frem for vores kunder, lige fra helt små anlæg til den private bolig og til store industrianlæg”, siger indehaver af Urhøj, Tom Johansen.

Blødt vand

Rigtigt mange forbrugere er trætte af kalk i vandet, men det er der en løsning på, et blødgøringsanlæg fra BWT fjerner kalk fra vandet i hele vandinstallationen, og BWT er med på minnimessen hos Urhøj på lørdag.

”Sidste år viste vi blødgøringsanlægget fra BWT frem første gang, og havde opfordret kunderne til at tage en vandprøve med som vi kunne analysere for at se hvor meget kalk vandet indeholder, det var der mange som benyttede sig af, og den service tilbyder vi igen i år,” fortæller Tom Johansen.

Der er faktisk også mulighed for at vinde et BWT blødgøringsanlæg, Urhøj har en konkurrence kørende helt frem til mandag d. 3. september på firmaets Facebookside.

Blandt nyhederne til minimessen er en vandalarm, som kan registre et usædvanligt højt vandforbrug. Sikkerhedssystemet mod vand overvåger luftfugtigheden og registrerer både synlige og skjulte rørlækager. Den advarer dig hvis uheldet er ude, og slukker automatisk for vandet så skaden og det økonomiske omfang minimeres.

Samarbejdspartnere

Til minimessen på lørdag deltager en lang række af Urhøjs samarbejdspartnere, Rasmus Degn, Electricom, LJ Plant og Pleje, Bjerge Vognmandsforretning, Gørlev Murer og Kloak, Palle Maler, Gangergården og også Kjerullf A/S som har biler med.

Åbent hus hos Urhøj foregår lørdag den 1. september på Agertoften 3 i Gørlev fra kl. 11 - 15.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0