AnnonceLuk annonce
Danmarks rock’n’roller i Kino

22-11-2019

Mike Tramp giver koncert i Kino Den Blå Engel sammen med sit band 'Band of Brothers' den 3. november 2020.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 3. november 2020 er Mike Tramp klar endnu engang i Kino Den Blå Engel, og denne gang kommer han ikke solo, men derimod sammen med sit band ' Band of Brothers'.

Tilbage i maj i år skulle Mike Tramp på scenen i Kino Den Blå Engel, men grundet brandskader i biografen, måtte koncerten flyttes til Juvi. Men nu kommer Mike Tramp altså tilbage til biografen næste år.

"Vi aftalte, da han solo gæstede Juvi, hvor Richard Poulsen sprang til med en hjælpende hånd under vores brandskade, at han måtte retur på vores egen scene, og det kommer han jo så nu. Det bliver super fedt med et gensyn,” siger Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Danmarks rock’n’roller no.1.

Mike Tramp er manden som har givet mere end fyrre år af sit liv 100% til rock’n’roll og verdens landeveje. Kun overgået af Jørgen Ingmanns “Apache” og Lukas Grahams ”7 Years”, er han den danske kunstner og sangskriver, som er nået højest på den amerikanske Billboard Hot 100. Han har opnået flerdobbelt platin med sit amerikansk band White Lion i 80’erne, fået femstjernet ros fra verdens rockanmeldere i 90’erne for bandet Freak of Nature. De sidste fem år er Mike Tramp ydermere nået ud i alle hjørner af Danmark, og fyldt koncertsale med sit Band of Brothers, eller som solist med en akustisk guitar om halsen og to timers sange og storytelling, som kun få kan matche. 

Mike Tramp spiller i bandet samme med Jakob Rønlov på trommer, Claus Langeskov på bas og Henrik Berger på guitar. Billetsalget begynder lørdag den 23. november 2019 kl. 17 både på biografens hjemmeside og i biografen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0