AnnonceLuk annonce
Mick Øgendahl i Kino

14-12-2016

Mick Øgendahl gæster Kino Den Blå Engel midt i januar. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 17. januar kommer Mick Øgendahl forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg, hvor han fortæller om filmen, han har instrueret, og som efterfølgende bliver vist i Kino.

’Alle For Tre’ er navnet på Mick Øgendahls seneste film, som han også selv medvirker i. Den har premiere i begyndelsen af februar, men bliver allerede vist i Kino Den Blå Engel i Kalundborg den 17. januar, til et arrangement, hvor Mick Øgendahl selv er med ude og fortælle om filmen.

”Filmen har allerede solgt godt, der er stadig pladser tilbage, men man skal skyde sig,” siger Brian Sønder Andersen, der er medejer af Kino Den Blå Engel.

Mick Øgendahl er en af Danmarks mest berømte stand-up-komikere, der begyndte i 1993, og siden har kunnet opleves i shows som 'Micktrix', 'Tåfræser' og 'Probaganda'. I stand-up-showet 'UNDSKYLD' veksler Mick Øgendahl mellem onemanshow og en kortfilm, han selv har produceret, klippet og spiller med i.

Hans interesse for film førte til stor succes i 'Blå mænd', hvor han både spiller en birolle, og har skrevet manuskriptet. Filmen solgte 438.000 billetter i Danmark det år, og blev årets største komedie. Herefter fulgte en rolle i 'Julefrokosten' og endelig 'Alle for én' og efterfølgeren 'Alle for to', hvor han igen var krediteret som manuskriptforfatter og skuespiller, og han er altså, om kort tid, ude med sin seneste film ’Alle For Tre’, der bliver vist i Kino Den Blå Engel den 17. januar.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0