AnnonceLuk annonce




Michelin kokke tryller på Naes

30-10-2018

Restaurant Naes er endnu engang klar med en gourmetaften ud over det sædvanlige. Arkivfoto: Jens Nielsen

Restaurant Naes gentager successen ’Sol over Naes’, der i sommer trak fulde huse til en gourmetaften ud over det sædvanlige. Denne gang er det de to kokkeprofiler Mikkel Marschall og Casper Sundin – som har arbejdet sammen på flere Michelin-stjernerestauranter - der gæster restauranten med deres bud på ’Sol over Naes’, onsdag den 7. november.   

Restaurant Naes var fyldt til sidste plads, da ’Sol over Naes’ blev afholdt en tirsdag i juli. Her havde restauratør Henrik Jyrk inviteret Morten Falk, tidligere køkkenchef fra Michelinstjerne-restauranten Kadeau Bornholm, til at kreere en gourmetmenu sammen med ham.

Henrik og Morten er kendt fra Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, hvilket de har tilfælles med Mikkel Marschall og Casper Sundin, der nu går i køkkenet på Restaurant Naes til endnu en gourmetaften den 7. november.

Mikkel og Casper er henholdsvis grundlægger af ’Sol over Gudhjem’ og en af landets bedste dessertkokke. De har arbejdet sammen på nogle af Danmarks absolut bedste restauranter.

”Vi er et makkerpar, hvor Casper mestrer det søde, og jeg styrer det salte. Vi har arbejdet sammen siden 2008, hvor Casper var min elev på Søllerød Kro og Formel B. Senere blev han min dessertchef på Kadeau og har blandt andet været min assistent til Årets Kok. Det er essensen af vores gastronomiske rejse, hver for sig og sammen, der kommer på tallerknerne til ’Sol over Naes’, og vi ser frem til at arbejde med råvarer fra Vestsjælland,” siger Mikkel Marschall.

Casper har også stået bag gryderne sammen med Naes nye køkkenchef Lui Jacobsen, på Restaurant Nordlandet på Bornholm. Casper siger: ”Restaurant Naes, strandhotellet og omgivelserne minder meget om Bornholm. Her er den samme ro og udsigt over vandet, hvorfor jeg glæder mig ekstra meget til at skabe en højgastronomisk aften med Mikkel og Lui netop her.”

Ud over Caspers søde fristelser, kan gæsterne forvente retter lavet af det bedste, de lokale producenter tilbyder, ny høstede grøntsager fra Naes’ eget landbrug i baghaven og vine fra Dyrehøj Vingaard.

Aftenen indledes med appetizers og bobler, der efterfølges af en 5-retters menu med vinmenu, kaffe og petit fours.

book bord på: www.restaurant-naes.dk/solovernaes

Menu ’Sol over Naes’, 7. november 2018

Appetizers: Julesalat – Blå ost – Pære – Valnød Gillardeau-østers – Grapefrugt - Skinke fra Slagter Jacob

Forretter: Hummer – Efterårsgrønt – Urtetoast

Bisque på blåmuslinger – Dagens fangst fra fjorden – Agurk – Dild

Hovedret: Kalvebryst – Sauce på efterårssvampe – Kål

Dessert: Waina 34% (hvid chokolade fra Valrhona) – Kærnemælk – Gemte solbær

64% Manjari (mørk chokolade fra Valrhona) – Kaffe – Mandler

Der serveres vinumenu til og aftenen afsluttes med kaffe og petit fours.



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0