AnnonceLuk annonce




Michelin kok hos Asgers Fisk

23-05-2020

Asger Øgelund er klar til at åbne for udeservering ved Asgers Fisk og på Asgers Bar er ansat en italiensk Michelin kok. Arkivfoto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu er der ikke længe til, at Asger Øgelund, der ejer Asgers Fisk og Café samt Asgers Bar kan åbne op for sæsonen på havnen i Kalundborg. Denne sæson byder ydermere på en italiensk Michelin kok.

Asger Øgelund åbner op for sin café på havnen i Kalundborg tirsdag den 2.juni, og vinbaren torsdag den 4.juni. Men som noget helt nyt vil Simone Tognetti, der er Michelin kok fra Italien agere køkkenchef i baren, hvor han vil kreere lækre pastaretter til kunderne. Derudover er også Simon Stander blevet ansat, han har tidligere arbejdet på Restaurant Naes i Kalundborg og flere vinbarer. De to herrer til være med hele sæsonen i Kalundborg.

”Simone er en ven, jeg har mødt i Australien for år tilbage. Han har for nylig arbejdet som dommer i tv-programmet ’Hells Kitchen Italy’, ligesom han i perioder hjælper restauranter med at få styr på køkkenet. Han har været ansat som souschef på en to stjernet Michelin restaurant og arbejdet på flere andre Michelin restauranter tidligere. Han er super dygtig og  en fin fyr, jeg glæder mig til at få ham herop,” siger Asger Øgelund, der fortæller, at Simone Tognetti netop er blevet testet negativ for Corona virus i Milano, og skal testet endnu engang for en sikkerheds skyld, når han lander i København inden længe. 

Kvalitet til fornuftig pris

Asger Øgelund fortæller, at han og kammeraten Simone Tognetti i mange år har talt om, at de skulle åbne en pastarestaurant, men det er dog ikke blevet til noget, da de begge har haft travlt. Lige pt. har Simone Tognetti dog ikke så meget at se til grundet COVID-19, og derfor vil Asger Øgelund gerne hjælpe sin kammerat ved at give ham noget at lave i Danmark for en stund, hvilket bliver i form af pastaretter af høj kvalitet hos Asgers Bar.  

”Vi har flere gange tidligere snakket om at lave et pasta sted med høj kvalitet af pasta take away, og det gør vi så nu, bare på en lidt anden måde. Man kan sige, at vi hjælper hinanden. Simone er vildt dygtig, og han har ikke meget at lave lige nu, så det passer perfekt, at han kan komme til Danmark i sommersæsonen. Det bliver en lille menu med bl.a. pasta, men den kommer ikke til at afspejle, at det er en Michelin kok, der laver den, så den bliver ikke dyr.”

Mere udendørsareal til Asgers Café

Som altid finder man Asger Øgelund i fiskeforretningen og caféen, hvor også menukortet er skiftet ud. Ligeså er der nye møbler og bestillingssystem.

”Man kommer til at sidde samme sted, som terrassen, men på beton i stedet for på en træterrasse. Derudover får vi mere plads til borde til højre for caféen også, og der kommer både borde, stole og sofaer. Det nye bestillingssystem gør, at vi ikke skal stå og råbe, men at folk, når den lille brik vibrerer, selv kan gå op og hente deres mad,” fortæller Asger Øgelund, der glæder sig meget til at åbne både café og bar op for kunder igen snart.

Caféen åbner tirsdag den 2. juni, og Asgers Vinbar åbner torsdag den 4. juni. 



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0