AnnonceLuk annonce
Samler ind til det gode formål i hestevogn

09-09-2020

Søndag den 13. september er der indsamling til Scleroseforeningen, hvor Mia Michelsen kører en tur i Kordilgade og havneparken og samler ind sammen med sin pony Hannibal. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 13. september tages kampen mod sclerose op i Kalundborg, og Mia Michelsen har valgt at køre en tur med sin pony og en hestevogn, når hun samler penge i den gode sags tjeneste. 

Rigtig mange frivillige mødes søndag den 13. september for at gå dør-til-dør, når Scleroseforeningens årlige landsdækkende indsamling løber af stablen. Mia Michelsen er en af de mange frivillige, men hun har dog valgt at køre en tur sammen med sin pony Hannibal i hestevogn gennem Kordilgade og havneparken i Kalundborg, når hun skal samle penge ind til Scleroseforeningen. 

”Jeg gør det, fordi jeg har en nær ven samt en svigerinde, der begge har sclerose. Jeg tænker, at det kunne skabe lidt ekstra opmærksomhed at tage turen i hestevogn sammen med min pony op gennem gågaden og en tur i havneparken. Håber da også, at det vil skabe lidt glæde, hvor jeg kommer frem,” fortæller Mia Michelsen. 

Mia Michelsen vil køre turen i gågaden og havneparken mellem 11- 13 på søndag den 13. september.

Hvert år får flere mennesker sclerose

Scleroseindsamlingen samler ind for at støtte forskningen i sclerose. Hvert år støtter Scleroseforeningen den danske scleroseforskning, ved at samle penge ind ind. Mere end 16.000 danskere lever med sygdommen, og hvert år får omkring 650 nye stillet diagnosen. Sclerose er en kronisk sygdom, og langt de fleste, der får diagnosen, er mellem 20 og 40 år. Sygdommen angriber centralnervesystemet, og for nogle er sygdommen pludselig og aggressiv, hvor den for andre udvikler sig langsomt og gradvist over mange år. Sclerose kan ikke helbredes, men forskningen gør hver dag fremskridt, og må derfor ikke gå i stå. 

Kan stadig nå at blive indsamler

Hvis man har lyst til at være en del af Scleroseindsamlingen, og hjælpe den 13. september, så kan man melde sig som indsamler og vælge sin indsamlingsrute på www.sammenmodsclerose.dk.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0