AnnonceLuk annonce
Billedserie: Største julebanko nogensinde

06-12-2017

Niels-Erik Sørensen (i rød skjorte) i gang med at råbe numre op i en lind strøm til årets julebanko. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mere end 600 mødte op til julebanko i Kalundborghallen onsdag aften og omkring 25 måtte afvises i døren på grund af pladsmangel. Præmier for omkring 100.000 kr.

”Det er helt vildt, jeg har aldrig oplevet noget lignende, vi har dækket op til 600 og nu har vi nok afvist omkring 25 i døren på grund af at alle pladser er optaget, jeg kan ikke mindes at vi nogensinde før har måtte sende nogen hjem”, ordene kommer fra Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner, der onsdag aften stod bag årets store julebanko i Kalundborghallen.

Da dørene blev åbnet halvanden time før start, stod der allerede 150 mennesker foran hallen, som var kommet i god tid for at sikre sig en plads.

Præmier for omkring 100.000 kr. har gjort det årligt tilbagevendende julebanko til det største på Kalundborgegnen, og i år altså det største nogensinde.

Der var omkring 75 præmier i bankospillet, samt en række af ekstrapræmier, bl.a. et stort 43 tommer TV  og en vaskemaskine fra Punkt1, samt et halvt års forbrug af brød fra Meny.

”Der er altid lettere organiseret kaos til julebanko, men det er smadder hyggeligt”, sagde en bankogæst på vej ind for at finde sin plads blandt de 599 andre gæster i hallen.

Brandmyndighedernes krav om max 600 gæster i hallen gjorde det ikke muligt for arrangørerne at lukke flere ind

Niels-Erik Sørensen forudsiger at der bliver et pænt overskud fra arrangementet til glæde for håndbold sporten i Raklev og Rørby.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0