AnnonceLuk annonce
Mere end 400 til fodboldafslutning

03-11-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fodboldafdelingen i Raklev Gymnastik og Idrætsforening har netop afholdt den store fodboldafslutning med lidt over 400 deltagere, hvoraf godt halvdelen var ungdomsspillere, deres søskende og derudover forældre. 

Aftenen begyndte med fællesspisning. Efter en times spisning blev årets talentpriser fra Sparekassen Sjælland uddelt af filialdirektør, Klaus Koksby Hansen. Talenterne i årgangene U12 til U17 var blevet udpeget af de respektive trænere for årgangene. Endnu engang måtte man dog konstatere, at deltagerantallet var lidt mindre end forventet, og foreningen overvejer nu, om man skal holde afslutning på en anderledes måde fremover.

Medaljer og pokaler

Umiddelbart efter talentoverrækkelsen var der medaljer til alle spillere i de yngste årgange fra 2009 til 2010 samt kammeratskabs- og fighterpokaler til årgangene 2003 – 2008.Alle spillerne samt deres trænere kom på skift på scenen, og trænerne havde derefter et par minutter til rådighed til at fortælle lidt om deres hold, samt om begrundelserne for, at netop statuetterne var tildelt disse spillere.

Forældreforeningen for Raklevs Fodboldungdom havde sponsoreret sodavand, medaljer og statuetter samt de to freestylere, der afviklede workshoppen i den lille gymnastiksal. Samme forældreforening havde også sponseret afslutningerne for de mindste årgange i foreningen, som holdvis havde været samlet i cafeteriet til medaljeoverrækkelse samt lidt hyggeligt samvær og slush ice.
I år havde man dog sløjfet det sædvanlige diskotek, og i stedet lavet en workshop med to af Danmarks bedste freestylere, og hvad de præsterede med en bold overgik enhvers fantasi. De tryllebandt samtlige i hallen med en lille opvisning, hvorefter de aktiverede børnene i den lille hal, hvor der var trængsel i en times tid.

Mange frivillige skal have tak

RGI takker alle for at være med til at gøre aftenen til en succes, og giver en særlig tak til Forældreforeningen for at afholde udgifterne til afslutningsfesten, til Sparekassen Sjælland for talentpriserne samt til ”det blå guld” og øvrige hjælpere for hjælp ved klargøring af festen, og ikke mindst de mange forældre, der ryddede op efter festen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0