AnnonceLuk annonce
Mere end 100 nye oste

23-02-2019

Susanne Sørensen, oste-ansvarlig hos Meny Kalundborg, med et lille udvalg af de mere end 100 nye oste. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hos Meny Kalundborg er der nu kommet godt 100 nye oste i sortimentet.

Godt 100 nye oste er nu kommet i sortimentet hos Meny Kalundborg, oste som kommer fra det danske firma Ulvedal i Egtved.

”Vi har skiftet ud i vores oste udvalg og har fået godt 100 nye oste fra Ulvedal, spændende oste i rigtigt mange varianter, og så findes der kun to steder på Sjælland hvor Ulvedal osten kan købes, heraf er Meny Kalundborg det ene,” fortæller Susanne Sørensen, osteansvarlig i Meny Kalundborg.

Ud over de mere traditionelle oste så findes der en lang række af spændende oste som man normalt ikke ser, fx cheddar med tranebær, irsk cheddar med vodka og blåbær, cheddar med salvie, gouda med oliven og tomat, cheddar med portvin, irsk cheddar med porter og gouda med både rød eller grøn pesto, plus alle de mange andre varianter.

Susanne Sørensen uddeler jævnligt smagsprøver på de nye oste og giver gode råd og forslag til den gode osteoplevelse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0