AnnonceLuk annonce
Mere afspærring for trafikken

19-04-2017

Arbejdet i Bredgade-Vænget skrider frem efter tidsplanen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asfalten er skrabet væk, og gravemaskinerne er nu i gang med 2. del af renoveringen af kloaksystemet i Vænget i Kalundborg, det betyder mere afspærring for trafikken.

Nu gælder det kloaknettet nord for Vænget og et lille stykke af Bredgade langs Nordea-banken, inden gravearbejdet rykker ind på P-pladsen vest for banken, hvor en del af renoveringen fortsætter. Kloaksystemet i Kordilgade og den øvrige del af Vænget skal kobles sammen her.   

”Arbejdet vil give gener for trafikken, men vi forsøger at lave renoveringen så hurtig som muligt og på en måde, så den giver færrest gener for alle”, siger projektleder Richard Tobiasen.

Arbejdet betyder, at det er nødvendigt at spærre den nordlige vejbane i gadekrydset Vænget/Bredgade.

Det er Kalundborg Forsyning, som gennemfører kloakeringsprojektet af Vænget. Ifølge Richard Tobiasen overholdes tidsfristen for projektet, som vil være færdigt i begyndelsen af maj. Undervejs i renoveringen er man stødt på flere overraskelser, såsom jordankre på havneområdet og forurenet jord et par steder.  Gravearbejdet har også været besværligt, fordi grundvandet står højt i området.

”Det har været nødvendigt at bruge sugespidser til at fjerne grundvandet, da det er mest sikkert, når vi graver nær gamle huse og bygninger”, lyder det fra Tobiasen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0