AnnonceLuk annonce
Meny støtter bankospil med en række ekstrapræmier

28-09-2020

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg støtter nu op om H.F. Vestsjællands bankospil hver onsdag med en række ekstrapræmier.

Som alt andet, så blev der også lukket for at mødes for at spille banko, men onsdag d. 12. august inviterede H.F. Vestsjællands Venner igen til banko på Postgaarden, men det er som om dem som normalt spiller banko ikke er helt klar, der kommer nemlig langt fra så mange som der plejer, og det har indtil nu givet er stort underskud for foreningen.

Til hver bankoaften er der 60 gevinster at spille om, og nu går Meny Kalundborg ind med en række flotte ekstrapræmier for at trække flere bankospillere til.

”Vi vil gerne være med til at booste bankospillet, så derfor vil vi hver uge i fire uger, give to gavekurve og tre gavekort á 300 kr., og så håber vi at endnu flere møder op for at spille banko,” siger Menykøbmand Peter Egebæk.

”Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for at Meny vil støtte op om vores bankospil, nu håber vi bare at der lige kommer de ekstra for at det hele kan løbe rundt økonomisk” siger Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Alle regler bliver overholdt på Postgaarden i forhold til forsamlingsreglerne, og det betyder, at der må være 153 siddende gæster til banko.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0