AnnonceLuk annonce
Meny sikrer overskud til Kalundborg Rock’er

30-08-2019

Fra venstre, Meny købmændene Michael Skovgaard Rasmussen og Peter Egebæk sammen med Finn Korslund, Steen Jensen og Johnny Elmelund fra styregruppen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Overskuddet til de fire foreninger bag Kalundborg Rock’er 2019 bliver ikke så stort som håbet, men trods dårligt vejr, bliver der dog et overskud, ikke mindst takket være et beløb på godt 200.000 kr. fra Meny i Kalundborg.

Satsningen med et kæmpe telt på festivalpladsen til dette års Kalundborg Rock’er skulle vise sig at blive en rigtig god ide, ikke mindst på grund af regn og blæst om lørdagen.

Det store telt gjorde det muligt for Meny Kalundborg at komme med et større set-up end tidligere, og det gav en væsentlig større omsætning. Nu har Meny Kalundborg gjort regnskabet op, og fredag eftermiddag kunne Meny købmændene Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen overrække et overskud på 212.000 kr. til styregruppen bag Kalundborg Rock’er.

”Vi er selvfølgelig meget stolte og ydmyge over at være med på festivallen, drevet af de fire foreninger. Vi giver vores overskud fra omsætningen i det store telt, direkte videre til styregruppen bag Kalundborg Rock’er, og det er ikke noget vi isoleret set tjener penge på, men det er noget vi gør fordi vi kan se en markedsføringsmæssig værdi, og så fordi vi synes det er hamrende sjovt,” siger Meny købmand Peter Egebæk.

Alle medarbejdere som hjalp til i Meny teltet hele weekenden har arbejdet helt frivilligt, det gælder både de fastansatte Meny medarbejdere og det store stab af hjælpere, ingen har fået løn, alle har arbejdet frivilligt for den gode sag, med slagtermester Jonas Kristensen i spidsen for de næsten 100 mand som sikrede mad og drikke til festivalgæsterne.

Regn og blæst giver et mindre overskud

Lørdagens kraftige regn gør at årets overskud på Kalundborg Rock'er ikke bliver så stort som forventet. Styregruppen bag Kalundborg Rock’er sætter sig sammen inden for kort tid og evaluerer årets festival, og her vil man bl.a. også se frem mod den 21. udgave af Kalundborg Rock’er.

”Det har åbenbart for vane at det altid skal regne og blæse når vi skal afvikle Kalundborg Rock’er, sådan har det været i en del år, og sådan var det også i år. I år havde vi lagt en ekstra dag på med torsdagen, dels for at fejre vores 20-års jubilæum, dels for at skabe noget mere omsætning og værdi for de fire foreninger der virkelig knokler for det her projekt, og der må vi sige at det kommer vi desværre ikke helt i mål med, fordi vi har en lørdag der ødelægger det med dårligt vejr, vi får det kun lige til at løbe rundt med et lille overskud når det hele er gjort op. Vi havde nok regnet med et overskud på omkring 500.000 kr., men der når vi slet ikke op i år,” siger talsmand for Kalundborg Rock’er, Johnny Elmelund, og fortsætter,

”Vi frygtede på et tidspunkt at vi kom på den forkerte side af et nul, og det ville være synd og skam for de 450 frivillige som knokler i flere dage, men vi må op på hesten igen og arbejde frem mod den 21. udgave af Kalundborg Rock’er. Vi er ikke nået så langt at vi helt har evalueret årets festival, men styregruppen sætter sig sammen inden for kort tid og der vil vi også kikke på hvad der skal ske fremover.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0