AnnonceLuk annonce
Meny leverer 9500 måltider til Lions Cup

09-06-2019

Teamet hos Meny Kalundborg, som sørger for at fremstille og levere 9500 måltider hen over pinsen, fra venstre, kok Jens Andersen, pølsemager Brian Andersen, chauffør Loui Schneider og slagtermester Jonas Kristensen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En af de helt store opgaver i løbet af året hos Meny Kalundborg, er planlægning, fremstilling og levering af mad til de 1800 fodboldspillere som hele pinsen er med i Lions Cup i Kalundborg. 9500 måltider bliver det til.

Pølsemager Brian Andersen, Meny Kalundborg, er godt i gang med at røre i den store gryde, som er fyldt med Mexicansk kødsovs. De mange fodboldpiger og drenge som hele pinsen deltager i Lions Cup, skal nemlig have Mexicanske tortillas til aftensmad søndag.

”Vi laver omkring 300 kilo mexicansk kødsovs til i aften, af Himmerlandskød som vi selv hakker,” fortæller Brian Andersen, mens der bliver rørt med den store grydeske.

Det er store mængder der skal til for at mætte de mange fodboldspillere. Meny Kalundborg leverer både morgenmad, frokost og aftensmad hele pinsen, det bliver til i alt 9500 måltider, og den store opgave er der bare tre mand i køkkenet som klarer samt chauffør Loui Schneider, som kører i fast rutefart med mad. Første levering foregår kl. 5 hver morgen hvor der leveres rundstykker og franskbrød.

”Det er sjovt at være med til, men samtidig har vi også lige en butik som skal køre samtidig, og fredag og lørdag i forbindelse med pinsen er nogle af de helt store dage, men alligevel formår vi at lave 9500 måltider. Vi gør det fordi vi synes det er sjovt, fordi vi gerne vil støtte op lokalt og så er vi stolte over at være med,” fortæller slagtermester Jonas Kristensen, Meny Kalundborg, som søndag morgen lige skal have gjort 3500 kyllingespyd klar.

Det er fjerde år i træk at Meny Kalundborg leverer alle måltider til Lions Cup. Menuen bestemmes på et møde mellem slagtermester Jonas Kristensen og styregruppen bag Lions Cup, og i følge slagtermesteren er der stort set ingen begrænsninger for hvad der kan leveres. Meny Kalundborg leverer også de mange varer som bruges i udsalgsteltene i Munkesøen.

Leveringen af mad til de 1800 fodboldspillere til Lions Cup i pinsen, er blot en af flere store opgaver for Meny Kalundborg.

”Det er de her opgaver vi synes der er sjove, det her er det første af flere store arrangementer i år, på lørdag er vi på Terminalen, hvor der er Rock på Terminalen, til byfesten leverer vi alt maden til Kontoret, og til Kalundborg Rock’er bliver vores set up endnu større end tidligere,” fortæller Jonas Kristensen.

Meny Kalundboerg er i øvrigt sponsor for en is til samtlige fodboldpiger og drenge lørdag aften og en sodavand søndag aften.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0