AnnonceLuk annonce
Meny-købmand slået ned under butikstyveri

03-06-2019

Af Jens Nielsen

Tyveri af flere flasker spiritus hos Meny i Kalundborg udviklede sig søndag dramatisk, hvor købmand Michael Skovgaard Rasmussen blev slået ned i forbindelse med tyveriet.

To danske mænd stjal søndag formiddag flere flasker spiritus hos Meny i Kalundborg, men tyveriet blev opdaget, og de to gerningsmænd flygtede ud af butikken.

Denne ene butikstyv overgav sig da han blev indhentet af Købmand Peter Egebæk og en kunde, mens den anden flygtede ind i kolonihaveområdet bag Meny.

Michael Skovgaard Rasmussen fulgte efter gerningsmanden, sammen med en kunde, og pludselig sprang gerningsmanden frem fra en busk og overfaldt Michael Skovgaard Rasmussen med slag i hovedet og spark i maven, oplyser Peter Egebæk, indehaver af Meny Kalundborg.

”Michael har det efter omstændighederne godt, men har brækket et ribben og har fået en lille hjernerystelse, og har været en tur forbi sygehuset, og så er vi selvfølgelig rimeligt rystede over hændelsen,” fortæller Peter Egebæk.

Politiet var hurtigt fremme ved Meny og kunne anholde en 33-årig mand fra Amager som var tilbageholdt i butikken, mens en 33-årig mand uden fast bopæl, som var ham der overfaldt Michael Skovgaard Rasmussen, senere ringede til politiet og meldte sig selv. Han er sigtet for butikstyveri og vold. Begge mænd er efterfølgende løsladt, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

I følge overvågningsfilm er det langt fra første gang at butikstyvene har besøgt Meny Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0