AnnonceLuk annonce
Meny etablerer helt nyt sushi koncept

26-04-2021

Af Jens Nielsen

Kunder hos Meny Kalundborg, kan fra den 7. maj opleve et nyt Shop-in-shop koncept med lækker frisklavet sushi i centrum. Det er firmaet EatHappy som rykker ind i Meny.

Endnu engang er håndværkerne rykket ind hos Meny på Nørre Alle i Kalundborg. Denne gang for at etablere et sushi shop-in-shop koncept.

Meny købmændene Michael Skovgaard Rasmussen og Peter Egebæk, har indgået en aftale med EatHappy, som har det mål at bringe sushi ud til hele Danmark og gøre sushi til allemandseje der ikke kun nydes i weekenden, men også kan tages med i hverdagen som en nem og belejlig convenience mulighed.

Den 7. maj åbner EatHappy i Meny Kalundborg, hvor EatHappys tilbud og shop-in-shop sushiløsning, bliver gjort tilgængelig til en helt ny del af Danmark. 

”Vi har forespørgsler fra flere af vores kunder, derfor har vi sagt ja til at gå ind i samarbejdet med EatHappy, og vi har også forsøgt os med et smalt sortiment af sushi, men i en helt anden karakter end det vi nu kommer til at tilbyde vores kunder, når vi gør noget, så vil vi gerne gøre det ordentligt,” fortæller Peter Egebæk og fortsætter,

”Med det nye sushikoncept er det også en oplagt mulighed for, at vi sætter dagsordenen lokalt og på Vestsjælland som fødevaremarked.”

EatHappy vil være at finde centralt placeret i Meny Kalundborg, hvor kunder kan vælge imellem omkring 150 forskellige asiatiske specialiteter, med sushi i centrum. Desuden har Eat Happy stor opmærksomhed på at følge fødevare- og conveniencetrends rundt omkring i Europa og være med til at bringe nye og spændende oplevelser til kunderne, der også kan komme kunder i Meny Kalundborg til gode.

Alt bliver tilberedt friskt af sushikokke, med de bedste råvarer og for øjnene af kunderne i butikken. Det er vigtigt for EatHappy at give den bedst mulige kundeoplevelse til alle kunder, hvilket netop går hånd i hånd med ønsket fra de to købmænd.

”Det er jo nyt for de danske forbrugere at kunne gå ned i et supermarked og blive introduceret til helt frisklavet sushi, som man ellers skal ud i en restaurant for at finde. Vores sushikokke står i butikken og laver sushi hele dagen, og det forstærker Menys position og brand, for man skaber jo et magnetfelt som tiltrækker kunder der bliver præsenteret for en bred vifte af forskellige fødevarer,” siger Jackie H Nuñez, direktør for EatHappy i Skandinavien

EatHappy har mere end 1000 butikker i 10 europæiske lande, men i Danmark er kæden i en opstartsfase. Shop-in-shop løsningen hos Meny i Kalundborg, er kædens tredje butik i Danmark.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0