AnnonceLuk annonce
Meny: Største satsning nogensinde

02-08-2019

De sidste to år har Meny haft et stort telt på festivalpladsen, i år bliver teltet betydeligt større. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg er klar med deres hidtil største satsning på Kalundborg Rock’er. Et kæmpe mastetelt skal danne rammen for mad, vin og cocktails. Teltet er hele 1500 kvadratmeter stort.

Meny Kalundborg er for fjerde gang med på Kalundborg Rock’er når det i næste uge går løs på Gisseløre med 20-års jubilæumsfest, i år større end nogensinde.

Første år solgte Meny smørebrød fra et mindre telt, og de to sidste år har det været et noget større set up med masser af mad, øl, vin og cocktails, men i år er de gået all in med et kæmpe telt på hele 1500 kvadratmeter, et stort tremastet telt på 26x58 meter.

”Vi har lavet rigtigt mange arrangementer, men det her er uden sammenligning det største vi nogensinde har prøvet, og jeg glæder mig så meget til det,” fortæller slagtermester Jonas Kristensen.

Teltet får 500 sidepladser, der bliver et afskærmet musikområde med egen scene, hvor der er underholdning når der er pause på den store scene på pladsen, underholdningen står Michael Hjort, Leo Adolph fra Karl Herman’s Trio, Emil Bendixen samt DJ Henrik Andersen, for. Der sættes en stor 20 fods container ind i teltet fra lavazza kaffe, der etableres en noget større cocktailbar end sidste år, og så bliver der en kæmpe køkkenafdeling hvor de mange Meny medarbejdere skal trylle mad frem til festivalgæsterne.

”Det er en stor investering for os, men vi tror på det, og når vi gør noget, gør vi det ordentligt, alene udsmykningen er en stor post, og så har vi også valgt at der skal være rigtigt duge på bordene,” fortæller købmand Peter Egebæk

Stort udvalg af mad

Meny er klar med et stort udvalg, også når det gælder mad, alt maden laves på stedet i det store telt, og der bydes på fish & chips, oksefilet sous vide, luksus smørrebrød, en lækker tapasplatte, sandwich, kæmpe gourmetgriller, frikadeller med kartoffelsalat, og som noget nyt kan gæsterne også vælge mellem tre forskellige hjemmelavede pizzaer, som bages i stenovne på stedet.

Meny Kalundborg stiller med 90 mand i de tre dage festivallen varer.

Buffet før Abba show

Det store program til dette års Kalundborg Rock’er starter allerede torsdag aften, med et kæmpe Abba show, og inden showet begynder, er der mulighed for at nyde en lækker buffet i det store Meny telt, bestående af to slags fisk, fire slags kød, kartofler, saucer, brød fra bageriet RUG og druer med brie.

Torsdag aften gøres der plads til 700 spisende gæster, og det er stadig muligt at købe billet til spisningen, billetsalget foregår hos Meny eller i Punkt1.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0