AnnonceLuk annonce
Meny: Større butik og bredere gange

28-10-2018

Michael Rasmussen, Meny Kalundborg, i en af gangene som er blevet bredere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg har i forbindelse med en større vandskade i forretningen, ændret på indretningen og udvidet salgsarealet. Onsdag starter genåbningssalg.

En stor vandskade hos Meny Kalundborg har betydet at omkring 300 kvadratmeter af forretningen har været lukket mens der er blevet lavet helt nyt gulv, håndværkerne er nu færdige og Meny medarbejderne er godt i gang med at sætte hylder og varer på plads igen, og fra på onsdag starter et ’genåbningssalg’ med en lang række af gode tilbud.

I forbindelse med at Meny er på vej tilbage til normale forhold sker der en række nyheder. Alle reolerne med kolonialvarer er blevet vendt 90 grader, så når kunderne kommer fra slagter- og delikatesseafdelingen, præsenterer varerne sig bedre og det bliver mere overskueligt for kunderne, samtidig er gangene mellem reolerne blevet bredere, et ønske fra mange kunder.

”Vi har foretaget en række justeringer i forbindelse med vandskaden, flere kunder har efterspurgt bredere gange, og det har vi nu efterkommet, hvilket mange allerede har rost. Flere af varerne har også fået nye pladser, og for at kunderne nemmere skal kunne finde rundt er der blevet sat pile på gulvet,” fortæller købmand Peter Egebæk.

150 kvadratmeter mere salgsareal

En del af lageret har været taget med ind som forretning mens der har været håndværkere i butikken, og det område gøres nu mere permanet. 150 kvadratmeter mere salgsareal hvor bl.a. hundemad, toiletpapir og køkkenrulle skal placeres, og så bliver alt øl og vand samlet, så det bliver nemt for kunden at finde alt fra special øl og til billige sodavand, et sted.

Event fredag og lørdag

I forbindelse med genåbningssalget er der arrangeret en række events. Fredag vil der blive kogt berlinere og klejner i forområdet, mens der lørdag er mulighed for at købe et honninghjerte med sin helt egen tekst på.

Lørdag kommer Storøhage forbi med en stor lastbil fyldt med friskopgravede grøntsager, som kan købes til spotpris.

Og fra lørdag kl. 8 kan der købes Tuborg Julebryg, en hel kasse til billige penge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0