AnnonceLuk annonce
Meny: Nye fiskemænd godt fra start

28-02-2020

Jens-Christian Andreasen, Christopher Rosenstjerne Krag og Stefan Skeel Mose er trekløveret bag Fisk & Farver som har overtaget fiskeafdelingen i Meny Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag morgen åbnede de tre indehavere af Fisk & Farver deres helt nye shop in shop i Meny Kalundborg, og der var travlhed lige fra starten.

Trekløveret Jens-Christian Andreasen, Christopher Rosenstjerne Krag og Stefan Skeel Mose har, med deres nystiftede firma, Fisk & Farver ApS, overtaget fiskeafdelingen i Meny Kalundborg.

Fredag morgen åbnede den nye fiskeafdeling med masser af lækker frisk fisk i mange farver.

”Fisk kan fås i alle farver, fisk er ikke bare en hvid torskefilet og en orange laks, det kan lige så godt være en knald blå papegøjefisk, en grå kulmule, grønne og blå muslinger, og vi skal ud til folk, vi skal ikke kun sælge torsk, folk kan ikke finde ud af og spise fisk, det skal vi hjælpe dem med, vi kan en masse tricks, derfor kalder vi det Fisk & Farver, ” fortæller Stefan Skeel Mose, mens han har mere end travlt med at betjene kunderne i den nye shop in shop fiskeafdeling, og fortsætter,

”Vi har alle tre været i branchen i mange år, så vi ved hvad vi går ind til og har været med til at åbne flere butikker mens vi var hos De Glade Fiskemænd, men nu ville vi bare gerne tjene vores egne penge.”

Ingen tvivl om at de tre fiskemænd for succes, hvis det skal måles på de mange kunder der stod i kø fredag formiddag. Der var mere end travlt i den nye fiskeafdeling, og med masser af friske bemærkninger, både til kunderne og fiskemændene imellem, et friskt pust i Meny Kalundborg.

”Vi synes det er vigtigt at have de rigtige eksperter på det rigtige sted, derfor har vi nu valgt at udlicitere vores fiskeafdeling til Fisk & Farver,” siger købmand Michael Skovgaard Rasmussen.

Østers og chamapagne

Trekløveret bag Fisk & Farver byder iøvrigt på smagning af østers og champagne, fredag fra kl. 15-19.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0