AnnonceLuk annonce
Meny Kalundborg kåret som ’Årets Butik’

20-11-2016

Meny Kalundborg fik hele tre priser, bl.a. prisen som 'Årets Butik', her er det kunderne som har stemt. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg har netop vundet tre priser, bl.a. prisen som ’Årets Meny Butik’, her er det kunderne der har stemt.

Købmand Peter Egebæk fra Meny Kalundborg er en meget stolt mand, han er lige kommet hjem fra fra et stort Meny møde hvor alle landets 120 butikker var samlet. På mødet blev der uddelt fem forskellige priser og de tre af priserne tilfalder faktisk Meny Kalundborg.

Af de tre priser til Kalundborg forretningen er prisen som ’Årets Meny Butik’ helt klart den største, her er det nemlig kunderne som, via Facebook, har stemt på de 120 Meny butikker i hele landet, og Kalundborg vandt en overbevisende sejr med næsten 25% af de afgivne stemmer.

Blandt kommentarerne fra kunderne var bl.a. Nytænkende og helt klart den bedste service, kæmpe udvalg, Peter er en fantastisk uddeler, de har sat baren højt, smil, glæde og professionalisme og ikke mange steder hvor man ser købmanden selv sætte sig i kassen”.

”Vi er selvfølgelig rigtigt stolte over at vores kunder har stemt på os, men det er jo ikke mindst på grund af vores gode medarbejdere at vi får prisen, uden dem kunne det ikke lykkedes”, siger Peter Egebæk.

Meny Kalundborg fik også prisen som 'Butikken med højeste omsætningsindex' og 'Butikken med den største forvandling'.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0