AnnonceLuk annonce
Meny ombygning til 24 millioner skal fejres

26-09-2016

Købmand Peter Egebæk er glad for det flotte resultat. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Meny på Nørre Alle i Kalundborg er klar til at feste sammen med kunderne efter en ombygning til hele 24 millioner.

Købmand Peter Egebæk, indehaver af Meny i Kalundborg, er sammen med personalet klar til at slå dørene op til fest i flere dage efter en kæmpe ombygning af supermarkedet, en ombygning og renovering som har kostet hele 24 millioner kroner og hvor alt i supermarkedet stort set er nyt.

I flere måneder har kunder og personalet kæmpet om pladsen sammen med en lang række af håndværkere, hele supermarkedet har nemlig holdt åbent for kunderne mens ombygningen har stået på, og det har krævet en del tålmodighed, men Peter Egebæk er mere end tilfreds med forløbet,

”Betingelserne for kunderne har ikke været optimale i flere måneder, men vi har nogle helt fantastiske kunder som har været meget tålmodige, faktisk er det lykkedes os at vækste under ombygningen, det er meget usædvanligt”, fortæller Meny købmanden.

Det oprindelige supermarked var slidt ned og derfor er det stort set et helt nyt og moderne supermarked som kunderne nu træder ind i, hele varmesystemet er udskiftet, der er nye gulve overalt, nyt lys hele vejen rundt, men den største forandring er sket i slagterafdelingen som er hjertet i forretningen, har er alt skiftet, hele inventaret, gulve og fliser er skiftet og har nu givet plads til en topmoderne slagterafdeling med eget pølsemageri, eget røgeri og i forretningen er indrettet arbejdspladser til såvel slagter, delikatesse, ost og fisk, så kunderne kan følge med i produktionen.

Vinafdelingen er flyttet til hvor den tidligere frugt og grønt afdeling lå, mens porrer, salat, æbler og alle de andre grønne specialiteter er flyttet så det er det første kunderne møder når de kommer ind i selve salgsarealet. I frugt og grøntafdelingen er der koldt for at varerne kan holde sig friske i længere tid, men lige uden for det kolde område møder kunderne en kaffemaskine som er til fri afbenyttelse.

Fest i flere dage

Afslutningen af den store omfattende ombygning og renovering skal selvfølgelig fejres, både med en lang række af tilbud hvor kunderne kan spare rigtigt mange penge, men også med en fest for børn og voksne.

Det store festprogram starter nu på fredag, den 30. september, hvor kunderne bydes på kaffe og morgenbrød fra klokken er 8 til 10, i løbet af eftermiddagen er der smørbagt æbletærte med kanel og fra klokken 14 til 19 er grillen tændt og kunderne bydes på Sous Vide kalvekød med tilbehør og drikkevarer. Regnbuekoret underholder sidst på formiddagen, mens Nida 7-mands jazzband underholder kunderne i løbet af eftermiddagen. Der er smagsprøver på is og Toms pingvin deler slik ud til børnene.

Det store festprogram foregår i et telt på P pladsen foran forretningen, og fortsætter både lørdag og søndag.

Vestsjællands fødevaremarked

Købmand Peter Egebæk har god grund til at være glad og stolt over resultatet, og for købmanden er meldingen helt klar,

”Vi har en målsætning om at blive Vestsjællands førende fødevaremarked, og det når vi”, siger Peter Egebæk.

Se hele programmet, klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0