Kunderne skal kunne komme til

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag blev der arbejdet hårdt på, at der kunne komme endnu en kassesluse op i Meny Kalundborg. Købmændene Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen har nemlig besluttet, at kunderne skal have mulighed for at komme hurtigere igennem ved kassen, og dermed få en endnu bedre oplevelse, når de handler til trods for, at der er travlt i supermarkedet.

De to købmænd Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen har besluttet, at de skal have en kassesluse mere i deres supermarked på Nørre Allé i Kalundborg. Det har de fordi, de gerne vil give kunderne en endnu bedre oplevelse med at komme hurtigt igennem, når der skal betales for varer. Derudover tænker de også i COVID-19, og vil gerne undgå for meget kø-ophobning.

”Vi sætter endnu en kassesluse op, det bliver en dobbeltkasse i midten, hvor der allerede står en ved siden af. Vi har valgt at have en kassesluse mere af flere årsager, men primært fordi, vi gerne vil give vores kunder en god oplevelse med at kunne komme igennem med deres varer hurtigt, ligesom vi gerne vil undgå kø-ophobning af hensyn til smittespredning, når vi taler COVID-19,” fortæller Michael Skovgaard Rasmussen.

Kasseslusen kommer op i dag, onsdag, og er således klar fra torsdag, hvor der altså nu er seks kassesluser i Meny Kalundborg.  

”Vi når det lige inden weekenden og ikke mindst op til påske, hvor vi ved, at mange kommer i supermarkederne. Vi håber, at folk kan mærke, at der fremadrettet er en kassesluse mere, så vi undgår for meget kø af flere årsager,” slutter Michael Skovgaard Rasmussen. 

Del