AnnonceLuk annonce
Igen normale tilstande i Meny

18-11-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Efter aftenens voldsomme oplevelser, er der faldet ro på, og hos Meny Kalundborg er alt, som det plejer at være Personalet arbejder og kunderne er tilbage i butikken, efter at være blevet eskorteret ud tirsdag aften.

Lidt efter kl. 18 i går aftes, blev tre mænd skudt på parkeringspladsen bag ved Meny i Kalundborg. Politiet var massivt til stede hele aftenen og natten, og de er stadig at se ude på parkeringspladsen, men ellers er alt, som det plejer at være inde i forretningen, da episoden intet har at gøre med supermarkedet. 

Der blev afholdt personalemøde her til morgen, og de ansatte har det godt. De er derfor i fuld gang med at passe deres forskellige jobs, som enhver anden dag.

 

"Vi afholdte et personalemøde her til morgen for at sikre, at alle var okay og informere. Heldigvis har alle det godt og er helt trygge, og det kan kunderne også roligt være. Vi er her, som vi plejer," siger købmand Michael Skovgaard Rasmussen, og fortsætter: ”Det er selvfølgelig noget rigtig skidt, men alle klarede det virkelig fint. Politiet har håndteret det hele yderst professionelt, og personale og kunder klarede det flot. Folk gik ud i god ro og orden, og personalet fik lov at gå lidt senere, da politiet gav tilladelse til detAlle varebiler blev dog afvist af politiet, da de skulle aflevere varer i går aftes, og de måtte derfor køre igen. Men de er kommet tidligt i morges i stedet, og vi har friske varer på hylderne ligesom, at bageren har indhentet det tabte, da de først måtte komme ind i bageriet et par timer senere end normalt. Men så er der da i hvert fald frisk brød i forretningen nu.”

Meny Kalundborg har i øvrigt 360 graders overvågning, dvs. der er kameraer rundt om hele bygningen, der optager. Man håber, at det kan hjælpe politiet i deres arbejde.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0