AnnonceLuk annonce
Meny bygger om – igen

31-01-2020

Håndværkerne er godt igang og sidst i næste uge åbner slagter, delikatesse og fiskeafdelingen igen. Købmand Peter Egebæk og slagtermester Jonas Kristensen følger arbejdet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kunderne bliver i øjeblikket mødt af en støvvæg når de kommer frem til slagter, delikatesse og fiskeafdelingen i Meny i Kalundborg. Sidst i næste uge er støvvæggen fjernet og en ombygning af produktionsarealet er færdigt, til gavn for både medarbejdere og kunder.

Meny Kalundborg er igen i gang med en ombygning, denne gang gælder det slagter, delikatesse og fiskeafdelingen, også selv om det hele er forholdsvis nyt.

Håndværkerne er godt i gang og det betyder at kunderne møder en støvvæg i stedet for personalet, men der er dog etableret en lille nød slagter- og delikatesseafdeling, og der er en klokke kunderne kan ringe på, så der er stadig mulighed for at få fat i personalet i afdelingen.

”De båse der hidtil har været, hvor medarbejderne stod og arbejdede, dem nedlægger vi og laver en væg på langs ud mod kunderne i stedet for, og får på den måde en lang arbejdsstation i stedet for, så når der skal laves fx smørrebrød og tapas, så kan de have 50 bakker ad gangen, det giver en væsentlig hurtigere arbejdsgang, vi har faktisk flere gange måtte sige nej til en ordre fordi vi ikke har haft kapacitet nok, det håber vi bliver bedre nu, så der ikke er nogen der må gå forgæves,” fortæller købmand Peter Egebæk, og slagtermester Jonas Kristensen supplerer,

”Med den nye ombygning kommer medarbejderne også til at stå med front mod kunderne i stedet for at stå med siden til, og så bliver der faktisk også plads til at vi kan tilbyde helstegte grillkyllinger.”

Meny Kalundborg har stor fremgang i mad ud af huset, faktisk så meget at det er nødvendigt at have personale på arbejde om natten for at kunne følge med, og den nye ombygning skulle også give bedre arbejdsforhold for den del af forretningen, idet nogle af de arbejdsgange som ligger ude bagved flyttes til ombyggede del af afdelingen.

Håndværkerne er godt med, og sidst i næste uge bliver støvvæggen taget ned og der vil igen være åbent til den betjente slagter, delikatesse og fiskeafdeling.

Øl og vand

Det er ikke kun slagterafdelingen som bliver bygget om, i salgsarealet til øl og vand sker der også noget. Her er et gammelt kølerum taget ned og har givet mere plads til øl og vand, lige som alt juice flyttes til del af forretningen, samtidig har dyremad også fået ny plads.

”Ud over at have flyttes lidt rundt på øl, vand og dyremand, så laver vi en opgradering på hele vores kolonialsortiment. Vi har rystet posen, og i næste uge flyttet vi rundt på nogle varegrupper, så vejen gennem butikken bliver endnu mere logisk,” fortæller Peter Egebæk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0