AnnonceLuk annonce
Meningsløst hærværk i havneparken

24-06-2019

To af de helt nye el-standere i havnaparken er ødelagt af hærværk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Endnu engang har der været hærværk ved Kalundborg Havnepark, denne gang er det gået ud over to helt nye el-standere.

Det er kun godt en uge siden, at Vesthavnens Bådlaug, der ligger ved havneparken, fik smadret en såkaldt Cash Loader, der er en automat, hvor gæstesejlere betaler for ophold og køber strøm. Men nu er den allerede gal igen, da der har været hærværk mod to af de helt nye el-standere, som er sat op på den nye kaj i havneparken.

”Får det mon nogensinde en ende?” Således skriver Vesthavnens Bådlaug på deres Facebookside.

En gæstesejler anløber lørdag først på aftenen Vesthavnen, og lægger til ved den nye kaj 1, betaler sin havneafgift i den nyreparerede Cash Loader, og trækker strømkort, men da sejleren vil sætte kortet i en af de nye opsatte el-standere på kajen mellem havneparken og Vesthavnen, erfarer han, at det ikke er muligt - displayet er nemlig smadret.
Sejleren vælger derfor den næste el-stander i rækken, for blot at konstatere, at her er displayet også smadret, og det således derfor ikke er muligt at få strøm til bådene.

Hærværket er, i følge Vesthavnens Bådlaug, sket mellem onsdag og lørdag i sidste uge.

De to display på el-standerne er smadret med et spidst instrument, og det er umuligt at benytte el-standeren. Flere undrer sig over det meningsløse hærværk, hvor regningen til slut ender hos skatteyderne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0