AnnonceLuk annonce
Mejnerts Mølle inviterer til ’Kornets Dag’ på søndag

12-06-2018

Viskingegården og Mejnerts Mølle åbner dørene for alle interesserede på søndag. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Der er rigtigt mange aktiviteter for hele familien når Mejnerts Mølle åbner dørene til hele Viskingegården på søndag til ’Kornets Dag.

Mejnerts Mølle åbner endnu engang dørene op på Viskingegården og inviterer hele familien på en ægte landoplevelse, hvor gæsterne kan følge hele processen fra muld til mund.

Kornets Dag afvikles på søndag d. 17. juni mellem kl. 10 og 16, hvor der vil være en lang række af aktiviteter på det økologiske landbrug.

”Vi vil gerne åbne dørene for at hr. og fru Danmark kan komme ud og få en ægte landoplevelse og bare se hvem vi er, man skal se hvor kornet kommer fra, følge processen fra mark ind til møllen, til det færdige produkt, indtil vi står her i gårdbutikken og har bagt af melet så gæsterne kan smage, og du kan få melet med hjem, muld til mund som vi kalder det,” fortæller Peter Mejnertsen, som er medejer af Mejnerts Mølle.

Kornets Dag byder bl.a. på markvandring, man kan komme ind i møllen og se hvordan det moderne mølleri maler det økologiske korn på rigtige stenkværne, gårdbutikken har åbent hvor der bydes på masser af smagsprøver, Kalundborg Jagtforening og Kalundborg Bueskytteforening er repræsenteret på gårdspladsen, lige som Dyrehøj Vingård vil være at finde på Viskingegården.

Norland udstiller ATV maskiner og gæsterne kan prøve at køre en af gårdens helt store traktorer på en lukket bane, og alle gårdens andre store maskiner vil være udstillet.

Restaurant Suri fra Holbæk kommer og laver mad, så der er mulighed for at nyde frokosten på gårdspladsen, lige som der vil blive solgt kaffe og kage, og en musiker vil sørge for hyggemusik.

Familien Mejnertsen på Viskingegården håber at rigtigt mange vil kikke fiorbi og få et indblik i det store moderne økologiske landbrug og mølleri.

Mejnerts Mølle, Viskingegården finder du på Forsingevej 4, 4470 Svebølle, og der er gratis entre.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0