AnnonceLuk annonce
Meget mere end tørre tal

31-08-2018

Sparekassen Sjælland-Fyn samlede 468 aktionærer i Kalundborghallen til dialogmøde. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S havde torsdag aften inviteret til dialogmøde i Kalundborg med en række af deres aktionærer, og foruden tørre tal og god mad var der underholdning af den folkekære skuespiller Bodil Jørgensen.

”Det går godt for Sparekassen Sjælland-Fyn A/S,” kunne administrerende direktør Lars Petersson berette på årets dialogmøde i Kalundborg med aktionærerne.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S er i gang med ni dialogmøder rundt om på Sjælland og Fyn for deres i alt 26.000 aktionærer, 4000 har tilmeldt sig et af de ni dialogmøder, torsdag aften var turen så kommet til Kalundborghallen, hvor 468 aktionærer havde sagt ja tak til at høre om tørre tal, men også ja tak til god mad og underholdning med den folkekære skuespiller Bodil Jørgensen.

Inden mødet gik i gang, var der fællessang, ’Marken er mejet’, det var endnu engang de to lokale talenter, Agnes og Oscar som stod for den del af arrangementet, det har de for øvrigt gjort de sidste fire år, og er med rundt ved alle ni dialogmøder.

”Det går godt for Sparekassen Sjælland-Fyn A/S,” er selvfølgelig den korte version, administrerende direktør Lars Petersson gennemgik hoved og nøgletal for Sparekassen, som viser et resultat efter skat på 116 millioner kroner for første halvår 2018.  Lars Petersson omtalte desuden, at sparekassen i 2017 fik sit bedste resultat nogensinde med et overskud på 257 millioner kroner efter skat.

Når titlen er dialogmøde, så er der selvfølgelig mulighed for at de fremmødte kan spørge ind til regnskab og komme med andre bemærkninger.

Susanne Weihe der står bag ideen til et H. C. Andersen Art Center på Lerchenborg, takkede for støtten til det kommende projekt og Mogens Anholm fra Røsnæs Udvikling og Beboerforening takkede for de flotte donationer til Røsnæs Rundt projektet.

”Ideen med dialogmøderne stammer tilbage fra den gang Sparekassen havde garanter, og det er en unik mulighed for aktionærerne at komme helt tæt på den øverste ledelse og stille spørgsmål, den mulighed er der ikke mange andre pengeinstitutter som har,” fortalte Klaus Koksby Hansen, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Kalundborgafdeling.

Efter at de mange tal var gennemgået var der underholdning for de fremmødte aktionærer, den del tog Bodil Jørgensen sig af, hvor publikum både fik masser af grine af, sange, mens også en mere alvorlig Bodil Jørgensen som fortalte om sit liv, om hvordan hun endte som skuespiller, og om den frygtelige traktorulykke hun var ude for i 2014 i forbindelse med indspilningen af en ’Far til fire film’.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0