AnnonceLuk annonce
Meget mere end gammelt jern i store bunker

01-05-2021

Lars Madsen og John Holm har ejet Vestsjællands Jernhandel siden 2008, som nu bliver til VSJ Nordic. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vestsjællands Jernhandel tilbyder langt mere end bare at modtage jern til skrot, derfor skifter firmaet navn til VSJ Nordic.

På den lille vej Jorløsevej mellem Svebølle og Tissø har Vestsjællands Jernhandel til huse, og det har den haft siden 1969.

Meget har ændret sig gennem årene. Når man kører forbi virksomheden, er det de store bunker med gammelt jern som præger billedet, men inden for hegnet arbejder otte mand i en moderne genvindingvirksomhed, som tager imod jern og metal fra såvel private som erhvervslivet.

Men Vestsjællands Jernhandel kan faktisk meget mere end bare gammelt jern og metal, de tilbyder fx en containerservice i til virksomheder, og derfor ændres navnet nu til VSJ Nordic.

”Vi oplever ofte, at vi ikke kommer med i udbudsrunder, på grund af, at virksomheder ikke tror vi kan stille containere op til brandbart, plastic, m.m., men vi håndterer faktisk hele spektret på nær konsumvarer, skal du rive et hus ned så kan vi stille med containere til træ eller beton, så den opgave klarer vi også, derfor er vi i gang med et navneskifte til VSJ Nordic,” fortæller Lars Madsen, som sammen med John Holm har ejet virksomheden siden 2008. Navneskiftet foregår hen over hele 2021.

Virksomheden tilbyder også traditionel vognmandskørsel og kan også stille med en kæmpe saks i forbindelse med store jernkonstruktioner som skal klippes ned. Fx har firmaet haft en opgave med at klippe et helt idrætsanlæg ned.

Vestsjællands Jernhandel har ændret sig gennem årene til i dag, hvor det er en produktionsvirksomhed hvor alt bliver sorteret og neddelt, og hvor der er fokus på miljø, genbrug og genvinding af mange slags materialer.

”Folks første indtryk når de kommer her er, at det er en bunke affald, men for os som arbejder med det er det en råvare, faktisk opererer vi med 540 forskellige varenumre. Vi producerer råvarer til smelteværkerne rundt om i Europa, som så bliver til nyt jern til fx byggerier,” fortæller John Holm.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0