AnnonceLuk annonce
Meget bedre beliggenhed i ny forretning

05-11-2016

En glad Rene Jensen foran sin nye forretning, DTN Scooter, på Slagelsevej 28 i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

DTN Scooter kunne fredag middag slå dørene op til en ny forretning på Slagelsevej 28 i Kalundborg.

Det var en glad, stolt og en lille smule træt Rene Jensen som, fredag over middag, tog imod receptionsgæsterne der kom for at fejre at DTN Scooter nu har fået en helt ny forretning og værksted med en langt bedre og synlig beliggenhed, nemlig på Slagelsevej 28 i Kalundborg.

”Vi har arbejdet til kl. tre i nat og så har vi været her fra kl. otte i morges for at blive helt færdig, så der er efterhånden grus i øjnene, men resultatet er blevet godt”, fortæller Rene Jensen, indehaver af DTN Scooter, der selv har stået for at sætte lokalerne i stand.

I 13 år har DTN Scooter haft til huse på Sct. Jørgensbjerg, i lokaler i baggården bag Aldi supermarkedet, måske ikke den mest perfekte beliggenhed, men med flytningen til Slagelsevej får forretningen en langt bedre synlighed

I de nye lokaler får DTN Scooter mulighed for at udstille scootere og de små firhjulede el-scootere på fortovet, på den måde kan kunderne meget nemmere se firmaets udvalg.

I forbindelse med forretningen er også indrettet et stort lyst værksted med en rulleport så køretøjerne hurtigt og nemt kan komme ind og ud, i de gamle lokaler skulle både kunder og maskiner op af tre trappetrin, så her kommer Rene Jensen til at mærke en stor forskel i det daglige.

DTN Scooter sælger såvel nye som brugte scootere, el-scootere og tilbehør, og på værkstedet serviceres køretøjerne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0