AnnonceLuk annonce
Med tanke for andre i den søde juletid

27-11-2019

Arkivfoto fra sidste års arrangement i Høng Centret.

Af Jens Nielsen

Nu nærmer den søde juletid sig snart, og 6.B fra Høng Skole vil gerne gøre en forskel for nogle af dem, der måske ikke har så meget. Derfor står de i Høng Centret mandag d. 2. december i en god sags tjeneste.

Mandag d. 2. december fra kl. 13 -16 står 6.B fra Høng Skole i Høng Centret for at uddele hjemmelavet juleklip mod en lille gave til brugerne i Medborgerhuset i Kalundborg. Indsamlingen foregår på centertorvet i Høng Centret. 

Den søde juletid, er for mange forbundet med hygge, god mad, julelækkerier osv., men ikke alle har de samme muligheder, og derfor vil 6.B på Høng Skole gerne hjælpe de mennesker, der ikke har så meget. Medborgerhuset i Kalundborg laver pakkekalender, og giver små julegaver til deres brugere, og 6.B støtter ved at indsamle pakker i Høng Centret mod hjemmelavet julepynt.

Alle kan kigge forbi, og aflevere en lille gave til Medborgerhuset i bytte for et stykke julepynt, som eleverne selv sidder og laver på torvet. 

Kun fantasien sætter grænsen for, hvad gaverne angår. Det kan være et par varme handsker, et flot stearinlys, en deodorant, en pose kaffe, lækker chokolade, en pose med bland-selv-slik, et gavekort til Netto, en flot nisse til natbordet, en varm sovepose, en biografbillet, en gavekurv med madvarer – you name it, oplyser Jeanette Christiansen, inklusionspædag på Høng Skole.

Det er 5. år, at Høng Skole samler pakker til Medborgerhuset i Kalundborg, og det plejer at være en stor succes, hvor der bliver taget imod gaverne med stor taknemmelighed og glæde. De bliver hver gang meget rørt over, at Høng Skole og Høng By tænker på dem og gør en indsats for at skabe lidt ekstra glæde og julehygge hos deres borgere.  

Pakkerne bliver afleveret til Medborgerhuset d. 9.12, hvor 6.b er inviteret på besøg i Medborgerhuset. Marianne plejer at servere risengrød el. dagens ret og saftevand. Nogle år har klassen også lavet julepynt. 

Hvis man gerne vil bidrage til indsamlingen til Medborgerhuset i Kalundborg, men ikke har mulighed for at komme forbi Høng Centret, så er man også meget velkomne til at aflevere en pakke på Høng Skole hele uge 49, hvorefter den naturligvis kommer til Medborgerhuset sammen med de andre pakker.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0