AnnonceLuk annonce
Med på beatet - Rasmus Brohave i Kalundborg

13-09-2016

Rasmus Brohave kommer til Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Er man en af de 143.000, der følger Rasmus Brohave på YouTube. Eller måske har man en søn eller datter, der gør. Uanset, har man nu mulighed for at møde Rasmus Brohave, få hans autograf og høre, hvordan det er, at være en af Danmarks Største YouTube fænomener og talentfuld iværksætter.

Rasmus er 18 år og er opvokset i Svendborg. I juli 2012 uploadede Rasmus sin første YouTube-video, med det formål at underholde folk. I dag er han en af Danmarks største YouTube-stjerner. 

Rasmus fandt hurtigt ud af at der var folk, som godt kunne lide hvad han lavede. Under hans efterskoleophold i 2014-2015 begyndte hans youtube karriere at tage til. Han gik fra 16.000 abonnenter til over 60.000 på lige godt et år.

 I 2014 kom det nordiske YouTube-netværk Splay til Danmark, her blev Rasmus hurtigt en del af holdet. Rasmus fik hurtigt sin første serie på kanalen sammen med hans kollega Eiqu Miller. Serien gik under navnet The Unicorn Show, hvor de bl.a. interviewede nogle af Danmarks største komikere og TV-værter. Senere har han været vært på programmet Jamster og medvirket i programmer på DR og TV2.

Den 1. august 2015 blev Guldtuben, som var det første danske YouTube-award show afholdt i Bremen Teateret. Her blev Rasmus nomineret til fire ud af 11 awards, hvor han tog to af priserne med hjem. Rasmus vandt kategorierne Årets stjerneskud og Årets serie med The Unicorn Show.

Hvis man som forælder er nysgerrig på at se, hvad børnene måske bruger deres tid på, når de ser YouTube, er man velkommen til at komme og deltage. Vi håber, at mange - både børn/unge og voksne har lyst til at komme og høre Rasmus historie.

Arrangementet foregår mandag den 26. september kl. 19-21 i Kalundborg Hallen, Torvet indgang D.

Billetter kan købes på Bibliotekernes hjemmeside: www.kalundborgbib.dk. Pris kr. 60 kr,- , og medlemmer af biblioteksklubben kr. 50,-Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0