AnnonceLuk annonce
Messe med masser af underholdning

24-10-2016

Underholdningen på scenen plejer at trække mange gæster til. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgmessen 2016 i den kommende weekend 29. og 30. oktober byder, ud over de mange udstillere, på masser af underholdning og konkurrencer.

Den årlige forbrugermesse i Kalundborghallerne den kommende weekend 29. og 30. oktober har omkring 200 udstillere, som hver i sær gør alt for at messegæsterne får en oplevelse og et godt tilbud med hjem.

Det er traditionen tro Kalundborgegnens Erhvervsråd som står som arrangør af messen, som plejer at trække op i mod 12.000 gæster til, og Erhvervsrådet kan da også melde udsolgt af de mange messestande, men Kalundborgmessen 2016 er meget mere end kun udstillingsstande, der er også tilrettelagt et stort underholdningsprogram og der er masser af konkurrencer.

Allerede når de første morgenfriske gæster kommer til Kalundborghallerne lørdag formiddag vil de blive mødt af ’Street ’not straight’O’laiski’, som i lighed med sidste år byder velkommen med kunstnerisk artisteri og musikalsk underholdning ved indgang A. ved J. Hagemann-Petersens Allé. ”Street ’not straight” og O’laiski” er et orkester og børnecirkus fra Kalundborg.

To gange lørdag omkring middag, går Hjemmeværnets Musikkorps på scenen, og lidt senere på eftermiddagen er der ’Papkasseshow’. Kuglerne er støbt af humor, nærvær, energi og sange i humoristiske fortolkninger, du helt sikkert kender. Ingen andre end ’Papkasseshow’ kan levere en klassiker som Bohemian Rhapsody samtlige sekunder så musikalsk og på blot en guitar, en papkasse og to stemmer.

Søndag med trylleri og Tue West

Søndag formiddag underholder tryllekunstner Anders Larsen børn og barnlige sjæle i hele udstillingsområdet. Når han indtager scenen, gælder det om at holde øjne og ører åbne. Publikum inddrages i løjerne, når fysikkens love gang på gang overskrides. Ved siden af magien er Anders Larsen også en sand mester ud i ballonkunst. Børnenes begejstring vil ingen ende tage, når de lange balloner forvandles til bamser, blomster og alverdens dyr.

Den populære dansksprogede sanger og sangskriver Tue West besøger Kalundborgmessen to gange søndag, både kl. 12 og kl. 13 underholder han fra scene i hal 1. Tue West er aktuel med et nyt album og har derfor en håndfuld nye sange med i kufferten.

Vind en hjemme-koncert

Kalundborgmessen byder på mange forskellige konkurrencer, allerede når gæsterne ankommer får de første 100 gæster, både lørdag og søndag, en lykkepose, i flere af poserne er der flotte præmier.

En af de andre flotte gevinster der kan vindes er intet mindre end en hjemmekoncert med harmonikaspiller Mette Kathrine Jensen. Hjemmekoncerten en intim koncert for mellem 15 og 25 gæster og finder sted d. 9. december.

Flere af udstillerne byder også på konkurrencer hvor der kan vindes fine præmier.

Kalundborgmessen har åbent lørdag fra kl. 10-17 og søndag fra kl. 10-16. Der er gratis entré.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0