AnnonceLuk annonce
Med i Danmarks svar på Michelin guiden

22-11-2018

Henrik Jyrk, Restaurant Naes restauratør, serverer for en gæst. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Restaurant Naes Kalundborg er kommet i mesterklassen i White Guide Denmark, der er Danmarks svar på Michelin guiden.

I maj måned vandt Restaurant Naes, konkurrencen ’Bedst på Sjælland', en konkurrence som Den Danske Spiseguide står bag, hvor den bedste restaurant på Sjælland, uden for København, bliver fundet. 

Naes har også fundet vej til Den Danske Spiseguide, og nu er restauranten, som ligger helt ud til vandet på Røsnæs, også rykket ind i White Guide Denmark, der er Danmarks svar på Michelin guiden, og som lister de allerbedste restauranter i landet.

“Vi er både glade og beærede over, at Restaurant Naes er udråbt til en af Danmarks allerbedste restauranter i den anerkendte White Guide Denmark. Vi laver mad med lokale råvarer fra Vestsjælland og kaster lige så meget kærlighed over retterne uanset om vi kreerer højgastronomiske oplevelser eller mere jordnære menuer. Det er en stor anerkendelse af få lov til at sætte Vestsjælland på det kulinariske Danmarkskort,” udtaler Henrik Jyrk, Restaurant Naes restauratør. 

Henrik Jyrk er ved at udvikle Restaurant Naes til et udflugtsmål for madekvilibrister, skriver White Guide Denmark bl.a. i deres anmeldelse af restauranten.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0