AnnonceLuk annonce
Sandwich bar lukket i en måned – bygger om

26-02-2020

Mayo i Kordilgade skal gennem en større renovering og derfor vil der være lukket hele marts måned. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mayo Sandwich bar i Kordilgade skal i gennem den helt store renovering og derfor bliver det nødvendigt at lukke i hele marts måned.

Mehrdad Rahmian overtog i januar 2016 lokalerne i Kordilgade 53, hvor isbaren ’Helten og Rødbeden’ holdt til, og ændrede forretningen til Mayo sandwich bar. Inventar og de flotte malerier på væggene fik lov til at blive, men nu er det til til at få det hele frisket op, så når Mayo lukker på fredag d. 28. februar, så bliver der ikke åbnet igen før den 1. april.

Håndværkerne rykker ind mandag morgen og så starter det helt store renoveringsprojekt, hvor alt inventar skiftes ud.

I den nye sandwich bar bliver der plads til 50 spisende gæster, mod i dag 20, disken bliver flyttet til den bagerste del af forretningen og der kommer et helt nyt gulv og helt ny vægbeklædning..

”Forretningen trænger til en ansigtsløftning, vi har rigtigt travlt med mange kunder hver dag, det er vi selvfølgelig meget taknemmelige for, men nu er vi nødt til at holde lukket i en måned, og så glæder vi os til at åbne lige omkring 1. april med en helt ny forretning,” fortæller Mehrdad Rahmian, der også driver en Mayo sandwich bar i Vestsjællands Centret i Slagelse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0