AnnonceLuk annonce
Grillfest og sponsorcykling blev en succes

30-08-2019

Der var nærmest sydlandsk stemning på pladsen foran Dagli’Brugsen i Raklev, fredag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Dagli’Brugsen i Raklev var fredag eftermiddag centrum for både RGI sponsorcykling samt en stor grillfest for kunderne, lokalbefolkningen bakkede godt op om begge dele.

Der var nærmest sydlandsk stemning på pladsen foran Dagli’Brugsen i Raklev, fredag eftermiddag. Store parasoller, skummende fadøl og med masser af kød på grillen, var der lagt op til, både en festlig grillfest for Dagli’Brugsens kunder, samtidig med at RGI afviklede deres sponsorcykling event.

82.000 kr. til fodboldafdelingen

Fem friske RGI-medlemmer havde påtaget sig at køre 40 kilometer i løbet af en time på en spinningcykel, og på den måde sørge for at der kom rigtigt mange sponsorkroner ned i klubkassen til fodboldafdelingen i RGI

Hver kørte kilometer udløste 50 kroner fra 41 sponsorer som bakkede arrangementet op, og da alle fem ryttere nåede den magiske grænse på 40 km. udløser det hele 82.000 kr. til fodboldafdelingen i RGI.

De fem RGI-medlemmer, Louise kristensen, Michael da Silva, Lars Kjærgaard, Kim Strange og Flemming Grandjean, kom på noget af en opgave, der blev lagt hårdt ud fra starten i gode vejr, og med koldt vand og masser af opbakning fra henholdsvis de mange publikummer der var mødt op, samt fra DJ Henrik Andersen, der var hidkaldt som speaker og indpisker, lykkedes det faktisk alle fem ryttere at nå de 40 kilometer.

Det blev Kim Strange som fik kørt flest kilometer, hele 49 km. blev det til på en time.

Stor opbakning til grillfest

Det gode vejr fredag eftermiddag var et perfekt udgangspunkt for en grillfest, og flere hundrede kunder fra lokalområdet mødte da også op til Dagli’Brugsen Raklevs store grill arrangement, i år var det niende gang arrangementet blev afviklet.

Kok Jens Andersen havde i perioder meget travlt ved grillen, hvor den stod på lækkert oksekød og grillpølser, og i det opstillede telt var der mere end trængsel, lige som der var helt fyldt ved de opstillede borde udendørs.

Erik Elmelund og Ib Johnsen sørgede for den musikalske underholdning i teltet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0