AnnonceLuk annonce
Masser af opgaver for private

04-11-2016

Indehaver af H.A. Byg, Henrik Stibro Andersen, igang med en tilbygning i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Krisen i samfundet blandt håndværkere er for alvor slut, det betyder at mange har rigtigt travlt, blandt dem er H.A. Byg fra Ubby, som fortrinsvis arbejder for private.

Hjulene er for alvor kommet i gang igen efter krisen, der bygges om, bygges til og der bygges nyt. Blandt dem som har rigtigt travlt er murermester Henrik Stibro Andersen, indehaver af H.A. Byg med adresse i Ubby.

H.A. Byg har siden 1994 varetaget alle former for byggeri, mureropgaver og fortrinsvis for private kunder, men også et par boligselskaber er blandt de mange kunder.

”Vi har siden vi startede i 1994 altid satset på de private kunder frem for store projekter for firmaer og kommuner, vores personale er venlige og meget vellidte blandt vores kunder, og så er det tit vi er ude for at når vi har udført et stykke arbejde for en privat kunde, så bliver deres børn også kunder hos os når de bliver voksne, så noget må vi gøre rigtigt”, fortæller Henrik Stibro Andersen, mens der arbejdes med en tilbygning på Valmuevej i Kalundborg.

H.A. Byg tæller for tiden tre svende, en lærling og mester selv.

Blandt de opgaver som den lokale murermester udfører tæller badeværelser rigtigt godt i ordrebogen, men også tilbygninger og facaderenoveringer udføres der meget af, ligesom der ind imellem bygges et helt nyt hus

Henrik Stibro Andersen sprang ud som selvstændig i 1994 hvor han blev fyret fra en lokal murermester p.gr. af manglende arbejde, og det har han på ingen måde fortrudt.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0