AnnonceLuk annonce
Masser af nisser og julebuketter

11-12-2019

Charlotte Rasmussen, indehaver af Den Lille Blomsterbutik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er i den grad julestemning når kunderne træder ind hos Den Lille Blomsterbutik i Kordilgade i Kalundborg. Buketter og nisser er det som fylder mest lige nu, oplyser indehaver Charlotte Rasmussen.

Der er mere end juletravlt lige nu hos Den Lille Blomsterbutik. Butikken er fyldt med nisser, dekorationer og på værkstedet bindes den ene julebuket efter den anden.

”Buketter og nisser er det som rykker lige nu, og især vores nisser fra Maileg har solgt rigtigt godt, det er gået så stærkt at vi næsten har udsolgt, faktisk oplever vi at folk kommer langvejs fra for at købe Maileg,” fortæller Charlotte Rasmussen, indehaver af Den Lille Blomsterbutik, og fortsætter,

”Nu har vi overstået 1. advent hvor det var meget adventsdekorationer og kalenderdekorationer vi havde travlt med, nu er det så buketter, juledekorationer og værtindegaver som der er travlhed med, som kunderne bruger når de skal ønske glædelig jul eller som værtindegave til en julefrokost.”

Kaffe og chokolade og flødeboller fra Frellsen Chokolade ryger også hurtigt over disken, men håndværket i forretningen er selvfølgelig blomsterne.

Charlotte Rasmussen er meget taknemmelig for støtten fra en lang række af både nye og faste kunder, og fortæller at der i 2020 kommer flere nye spændende tiltag i forretningen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0