AnnonceLuk annonce
Billeder: Masser af mandehørm

30-05-2019

Der var masser af mandehørm onsdag aften hos Bech Menswear i Kordilgade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bech Menswear i Kordilgade inviterede onsdag aften til herreaften, hvor der blev budt på pølser, øl, gin, gode tilbud og konkurrencer.

Der var lagt op til en rigtig herreaften, da Bech Menswear i Kordilgade, onsdag aften inviterede til Mens’s Night Out, hvor der foruden gode tilbud på moderigtigt herretøj, blev budt på pølser fra en opstillet pølsevogn, der var bordfodbold uden for forretningen, og der var kørt to Harley Davidson motorcykler ind i forretningen, for at sætte den rigtige stemning til en aften hvor der var adgang forbudt for kvinder.

”Vores mandeaften var en stor succes sidste år, i år har vi solgt 63 billetter, så det overgår klart vores forventninger, så nu skal vi bare hygge os” sagde Thomas Nielsen, butikschef hos Bech Menswear.

Efter at have spist pølser og drukket koldt øl, var der mulighed for at smage forskellige gin fra Meny Kalundborg. Frederik Jørgensen stod klar med masser af smagsprøver og gode tilbud på de populære gin.

Firmaet Bestman.dk var også til stede til mandeaftenen, de viste et stort udvalg i herre accessoires, og havde en lang række af nyheder med inden for både ure og smykker, bl.a. er de lige blevet forhandler af ure fra Hugo Boss og Tommy Hilfinger.

Flere af deltagerne var også heldige at kunne gå hjem med rigtigt gode præmier, der blev nemlig udtrukket præmier for 12.000 kr. blandt deltagerne til herreaftenen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0