AnnonceLuk annonce
Masser af lækker fisk til jul og nytår

17-12-2019

Bjørn Bøgh Funder, souschef hos Asgers Fisk, er klar med masser af fisk til både jul og nytår. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk på vesthavnen i Kalundborg er klar med masser af lækker fisk til både jul og nytår.

Selv om det til tider kan være lidt af en udfordring at nå frem til Asgers Fisk på havnen i Kalundborg, på grund af det store renoveringsarbejde der foregår i området, så har fiskebutikken åben, og fra i morgen onsdag bliver det lidt nemmere.

”Entreprenøren har lovet at fjerne afspærringerne foran butikken i morgen onsdag og resten af året, på den måde skulle det gerne være lidt nemmere at komme frem til butikken,” fortæller Bjørn Bøgh Funder, souschef hos Asgers Fisk.

Og fiskebutikken er fyldt med lækker fisk her op til jul og nytår, bl.a. tilbyder forretningen både en juleplatte og en nytårsplatte.

På juleplatten er der bl.a. varmrøget laks med rygeost creme, Rejer med aioli. Krabbe salat m caviart. Stegt rødspætte filet m citron og hjemmelavet remoulade. Marinerede sild med karrysalat. Stegt sild med rødløg og kapers. Juleplatten skal bestilles på forhånd.

I forbindelse med nytårs aften er der også lavet en lækker nytårsanretning, bestående af, Halv hummer m. aioli og frisk persille. 2 blinis med beluga caviar, fuldfed fraiche, rødløg og dild. Varmrøget laks m. fynsk rygeostecreme og purløg. Ferskrøget hellefisk m. dilddressing. Hvidløgs marinerede tigerrejer. Lakseroulade m. Flødeost og caviart. Avokado m rejemousse og dild.

Er man mere til nytårstorsk, eller en hel eller halv hummer, så klarer Asgers Fisk selvfølgelig også det.

Nytårsanretningen skal også bestilles på forhånd og kan afhentes mellem 10.00 - 13.00 den 31. december, hvor der serveres champagne og kransekage for kunderne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0