AnnonceLuk annonce
Masser af knus og kram i nye lokaler

03-05-2019

Birgitte Cetti tog imod de mange receptionsgæster som kikkede forbi Kalundborg Helseklinik fredag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

Mange kunder, venner, familie og leverandører kikkede forbi Kalundborg Helseklinik fredag eftermiddag, hvor der var indbudt til reception i nye lokaler.

Der var masser af knus og kram da Birgitte Cetti, indehaver af Kalundborg Helseklinik, fredag eftermiddag tog imod sine receptionsgæster som kom forbi for at ønske tillykke med de nye lokaler på Gl. Hovvej 71 (Casa Danica – det tidligere Carmen), hvor Kalundborg Helseklinik nu råder over 75 kvadratmeter.

I de nye lokaler er der også blevet plads til henholdsvis massør Lars Bengtsson og kosmetolog Julie Thirsner, der begge er ansat hos Kalundborg Helseklinik.

Kalundborg Helseklinik har indtil i denne uge haft adresse i Vænget, men et udvidet samarbejde med motionscentret Go Form med bl.a. kostvejledning, gjorde det mere funktionelt at Birgitte Cetti var tæt på dem, og det er hun kommet nu, faktisk er der en dør fra Kalundborg Helseklinik og direkte ind til Go Form.

Kalundborg Helseklinik fortsætter også det gode arbejde med vægttab. Det primære værktøj er Cambridge Vægtplan, et produkt med videnskabelig dokumentation indenfor flere forskellige områder og især på området omkring livsstilssygdomme, lige som Birgitte Cetti er behjælpelig med kostplaner.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0