AnnonceLuk annonce
Masser af hygge og socialt samvær uden for skoletiden

16-11-2018

Eleverne hyggede en hel aften i Juvi klubben. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

36 elever fra 7. klasserne på Rynkevangskolen var torsdag aften samlet i Juvi klubben til pizza, cola og socialt samvær. Andre klasser er også velkomne i Juvi klubben.

Der var i den grad dømt hygge, pizza, cola og socialt samvær da 36 elever fra de tre 7. klasser fra Rynkevangskolen, torsdag aften mødtes til et arrangement i Juvi klubben.

”Det er os kontaktforældre som har fået ideen til at lave et socialt arrangement, så eleverne også ser hinanden uden for skolen, og så var der en som foreslog Juvi klubben, og her var man helt klar til at tage imod,” fortæller Jeanette Witthøft, mor til en af eleverne.

De mange elever følte sig hurtigt hjemme i lokalerne hvor der både er musik, masser af spil, og en bar hvor der kan købes sodavand og popcorn. Mens drengene hurtigt søgte mod baren og de to flippermaskiner, indtog pigerne scenen og begyndte spontant at danse.

”Det er et rigtigt godt tiltag forældrene er kommet med, vi er helt åbne for at andre skoler kunne gøre det samme, det er jo rigtigt hyggeligt,” siger Richard Poulsen, leder af Juvi klubben i Bredgade, og fortsætter,

”Det var især sjovt at se de unge kaste sig over de to gamle flippermaskiner, såden nogle havde de vist aldrig set før.”

Efter en hurtig rundtur i lokalerne var der fællesspisning af pizza og sodavand, inden ’festen’ fortsatte resten af aftenen.

”Det er ikke så hyggeligt bare at sidde i klassen til sådan et socialt arrangement, her er der musik og hygge, og mange har ikke været i Juvi klubben før, så det er også en god måde at få kendskab til klubben på,” siger Niels Erik Dandanell, der også er forældre til en af eleverne.

I hverdagen tilbyder Juvi-klubben masser af god musik, bordfodbold, bordtennis, Play Station, brætspil, flippermaskiner, pool/billard, sodavandsbar med popcorn mm, og med masser af muligheder for at hygge sammen med sine venner. Man skal være fyldt 13 år for at komme i Juvi klubben.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0