AnnonceLuk annonce
Masser af gode tilbud – spar op til 80%

12-01-2020

Forretningerne i handelstandsforeningen Vores Kalundborg er klar med masser af gode tilbud i forbindelse med januarudsalget. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En række forretninger under handelsstandsforeningen Vores Kalundborg er klar til det traditionelle januarudsalg, andre butikker er lige startet mens enkelte har været i gang et stykke tid.

Traditionen tro sætter butikkerne masser af efterår- og vintervarer på udsalg i januar måned, for på den måde at gøre klar til forårsvarerne som er på vej til forretningerne, det gælder selvfølgelig også medlemmerne af Vores Kalundborg.

Kunderne kan spare rigtigt mange penge i forbindelse med januarudsalget, faktisk helt op til 80%.

Hos den nystartede børnetøjsbutik Gliimt er der masser af efterårs- og vintervarer som fra på torsdag d. 16. januar sættes på udsalg med en rabat på 40%.

Hos Butik A har udsalget været i gang et stykke tid, men der er stadigvæk mulighed for at gøre en god handel, her tilbydes 50% rabat, og køber man henholdsvis to eller tre udslagsvarer så er rabatten 60% eller 70%. Butik A kan allerede nu fremvise en lang række af de nyeste forårsvarer til kunderne.

Swärds Guldsmedie har ikke et egentligt udsalg, men har alligevel valgt at lave en række gode tilbud til kunderne. På de populære Troldekugler gives 20% rabat, mens der er 20% på Jeweltime ure, 15% på udvalgte diamantsmykker og så er der faktisk hele 80% rabat på udvalgte varer i et oprydningssalg. Tilbuddene gælder fra torsdag d. 16. januar.

Hos Skoringen starter udsalget også på torsdag. Her er der masser af sko og støvler som kommer på udsalg, her kan kunderne spare mellem 30 og 50%. De sidste rester af Mascha Vang kollektionen sælges nu med 50% rabat.

De to herretøjsforretninger Bech Menswear i Kordilgade og Tøjeksperten på Nytorv har startet deres udsalg i dag søndag.

I begge forretninger kan der opnås besparelser på op til 50%, bl.a. på masser af efterår og vintertøj, habitter, blæsere og hos Bech Menswear kan de populære Meyer bukser købes med 50% rabat.

Så støt op om de lokale butikker og gør et godt køb til januarudsalg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0