AnnonceLuk annonce
Masser af chaufførjobs i fremtiden

02-03-2017

Den store Volvo-truck besøger Kalundborg onsdag i næste uge

Af Jens Nielsen

3F i Kalundborg sætter fokus på at der mangler lastbilchauffører i Danmark, onsdag i næste uge inviteres alle interesserede til ’Roadshow’ på Nytorv i Kalundborg.

Danmark mangler lastbilchauffører i alvorlig grad. Manglen er så akut, at der er risiko for, at arbejdskraften må importeres fra udlandet. 

Ifølge tal fra 3F og Dansk Industri mangler der lige nu 2.500 chauffører i Danmark, derfor inviterer 3F Kalundborg, i samarbejde med Jobcenter Kalundborg og Transportens Udviklingsfond, til et roadshow arrangement på parkeringspladsen ved Netto på Nytorv, Kalundborg, onsdag d. 8. marts ’17 fra kl. 09:00 - 14:00.

På roadshowet vil en kæmpe stor specieldesignet Volvo-truck være til rådighed, den indeholder både lastbil-simulator, hvor man får oplevelsen af at side bag rattet i en lastbil, og masser af gode grunde til at blive chauffør.

”Vi vil rigtigt gerne fortælle om det at være lastbilchauffør og hvad det indebærer, roadshowet henvender sig både til de unge som ikke endnu ved hvad de skal uddannes til, men også til folk som allerede er i job, men som måske drømmer om at blive omskolet til en anden branche, og alle er velkomne, også selv om man ikke er medlem hos 3F”, siger Ole Jakobsen, faglig sekretær, 3F Kalundborg.

Med på roadshowet er også en uddannelsesvejleder fra EUC som vil fortælle om forskellige uddannelsesmuligheder, samt en repræsentant fra vognmandsfirmaet Frode Laursen i Jyderup, som vil fortælle om arbejdet, løn og arbejdsforhold.

3F Kalundborg serverer en sandwich til dem som møder op, og af hensyn til arrangementet vil man gerne have tilsagn om deltagelse på tlf. nr. 70 30 09 00Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0