AnnonceLuk annonce
Maskinmesteruddannelse i Kalundborg?

22-02-2019

Christian Beenfeldt fra Kalundborg Rekrutteringsalliance og Camilla Wang, rektor Professionshøjskolen Absalon, besøgte, sammen med Rasmus Horn Langhoff, Maskinmesterskolen København. Privatfoto.

Af Jens Nielsen

Folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (S), valgt i Kalundborgkredsen, mener at der skal placeres en maskinmesteruddannelse i Kalundborg.

Formanden fra Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg, Rasmus Horn Langhoff (S), var torsdag på besøg hos Maskinmesterskolen København, for at hente inspiration til sit arbejde med at sikre gode uddannelsesmuligheder i hele Danmark. Og hos Rasmus Horn Langhoff er målet klart: ”Vi skal have en maskinmesterskole i Kalundborg”! 

”Region Sjælland er den eneste region i Danmark, som ikke kan uddanne egne maskinmestre. På trods af stor efterspørgsel fra både virksomheder og studerende. Det skal vi have lavet om på nu,” udtaler Rasmus Horn Langhoff.Rasmus Horn Langhoff, der selv er opvokset og valgt til Folketinget fra Vestsjælland har allerede udset sig et område for en maskinmesteruddannelse:

”Vi skal have en maskinmesteruddannelse til Kalundborg. Det er den oplagte placering, sammen med de mange store virksomheder og det teknisk orienterede studiemiljø. Kalundborg er en perfekt kandidat til en ny maskinmesteruddannelse, og det vil gavne hele Region Sjælland,” siger Rasmus Horn Langhoff, der mener at en ny maskinmesterskole skal placeres på Stejlhøj, tæt på den nye station og tæt på de øvrige uddannelsesinstitutioner.

”Næste skridt bliver at få rejst ideen med kollegaerne på Christiansborg, og jeg mener vi har en rigtig god sag, der er virkeligt et potentiale og et behov,” siger Rasmus Horn Langhoff.

På mødet deltog også Christian Beenfeldt fra Kalundborg Rekrutteringsalliance og Camilla Wang, rektor Professionshøjskolen Absalon.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0