AnnonceLuk annonce
Mascha Vang står bag ny skokollektion

15-08-2019

Anne Jørgensen, indehaver af Skoringen Kalundborg, med et par af de nye skomodeller som er designet af Mascha Vang. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den kendte fashion influencer Mascha Vang har sammen med det nye danske skomærke Jodis designet sin egen skokollektion, som eksklusivt i dag er kommet til salg i Skoringens butikker i hele landet, deriblandt Skoringen i Kordilgade, Kalundborg. Det er første gang Mascha Vang står bag sin egen skolinje, og forventningerne er store. Hos Danmarks største skokæde er man begejstrede for kollektionen, som man forventer også vil trække nye kunder til butikkerne.

Influenceren, modellen og tøjdesigneren Mascha Vang kan nu føje endnu en titel til sin kreative karriere, når hun i dag torsdag den 15. august lancerer sin nye skokollektion ’Jodis by Mascha Vang’, som kommer eksklusivt til salg i Skoringens butikker og webshop. Kollektionen er resultatet af fashion influencerens samarbejde med det nye danske skomærke Jodis, hvor Mascha Vang er første gæstedesigner.

Hos Skoringen, Kordilgade i Kalundborg er butikken helt klar til at vise den nye kollektion frem til kunderne, og de næste par dage vil der blive serveret lidt goidt til ganen til kunderne, for at markere det nye skomærke i butikken.

Om inspirationen til kollektionen fortæller Mascha Vang,

Mit mål har været at skabe et design, der ikke stikker alt for meget ud og passer til enhver kvindes garderobe. Samtidig har det været vigtig for mig, at kvaliteten er i højsædet, og jeg synes, vi er lykkedes rigtig godt med at få både kvalitet og design til at gå op i en højere enhed. Inspirationen til designet har jeg primært fundet i min egen stil, og den har noget ’city girl’ og ’easy going urban’ over sig. Jeg har været ret fokuseret på at designe noget, jeg selv har lyst til at gå i, og jeg er super stolt af resultatet. Jeg håber, at den vil blive taget godt imod ude i butikkerne.”

Også hos Skoringen ser man frem til at kunne præsentere den nye kollektion for både eksisterende og nye kunder. Det er første gang, kæden introducerer en skolinje, hvor der står en kendt dansk fashion influencer bag. Ud over egne kvalitetsmærker har Skoringen i dag allerede mange kendte modebrands i sortimentet, som altså nu er udvidet med ’Jodis by Mascha Vang’.

Om ’Jodis by Mascha Vang’:

  • Kollektionen ’Jodis by Mascha Vang’ kommer eksklusivt til salg i alle Skoringens 114 butikker og i kædens webshop fra torsdag d. 15. august 2019.
  • Kollektionen består af ni forskellige modeller, som alle er produceret i Portugal i det lækreste skind. Otte forskellige korte støvler i forskelligt materiale og look, lækre City støvler på kitten heel, en sporty kort støvle i skind med gummisål og for og ikke mindst Maschas egen favorit, en elegant og enkel pump-sko i nubuck skind.
  • Priserne ligger mellem 900 og 1000 kr. for et par.

Om Jodis:

  • Jodis er et nyt dansk skomærke, som kreerer unikke sko-kollektioner i samarbejde med tidens hotteste fashion influencers. Kvalitet, design og øje for detaljer er hjørnestene i Jodis filosofi.
  • Jodis AW19 kollektion er designet af Mascha Vang, som er brandets første gæstedesigner.

 

 

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0