AnnonceLuk annonce




Martin Damm tryghed er mange ting.

15-04-2020

Læserbrev:

Martin Damm tryghed er mange ting

Martin Damm godt at du er tryg, men jeg kan godt forstå, at mange forældre er utrygge og det er jeg også selv. Ikke nødvendigvis for Covid-19 sygdommen, men mindst lige så meget for alt usikkerheden og det der følger med den. For lige nu giver Kalundborg Kommunes udmeldinger for børneopstarten god grund til utryghed. Man har sagt, at man holder åbent helt som normalt og at alle er velkomne som normalt, hvilket jo er fint nok. Men det er jo overhovedet ikke realistisk at leve op til Sundhedsstyrelsens vejledning hvis ikke Kalundborg Kommune enten skærer i åbningstiden, har færre børn eller tilfører ressourcer. Intet har vi hørt om det.

Alle os med børn hjemme bliver ringet op af institutionerne i disse dage og de starter med at spørge til, om man kommer med børnene, eller om de bliver hjemme.  Så kan de jo kigge på løsningen bagefter og jo færre der kommer, desto lettere bliver opgaven. Jeg tror pædagogerne lige nu håber at mange børn bliver hjemme, for ellers er missionen umulig i Kalundborg. Og mon ikke flere pædagoger også er sygemeldte i den næste tid, da retningslinjen er, at man som ansat bliver hjemme med de mindste symptomer, hvilket i sig selv giver færre voksne til stede.

Vi utrygge forældre har brug for, at det her sker den anden vej rundt. Fortæl os hvordan man kan leve op til sundhedsstyrelsens vejledning i alle tænkelige situationer. Giv os nogle garantier, for hvordan vores børns dage i instituationerne bliver, for vores beskytter gener, har Mette Frederik og Sundhedssyrelsen, for længst sat i alarmberedskab.

Og et lille tip. Den gode løsning er ikke at fjerne stueopdelingen og gøre det helt vilkårligt hvem af de voksne og andre børn de fremmødte vuggestuebørn skal være sammen med i en lille gruppe. De mindste børn har brug for tryghed både nu og normalt. Og totalt vilkårlighed gør det hele til en kæmpestor smittekæde stik imod sundhedsstyrelsens vejledning.

Jeppe Hedegaard Sørensen Peulecke

Far og Kandidat Radikale Venstre


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0